Artık nefret ediyorum ymn ederim ! Oğlum 3 yaşında sanki anası olmus yaşça büyük iki bekar görümcem var ama örnek veriyorum oğlum onları dövüyor saçlarını yoluyor afedersiniz ama köpek gibi davranıyor hahahhah deyip olsun çocuk diyor veya halıya çocuk çay döküyor falan diğer halasına gel temizle diyor tabı çocuk onların evinde görüp yaptığı şeyleri benim evimde de yapıyor saçımı yoluyor vuruyor tükürüyor yapma oğlum dedim mi bana 3 yaşındaki oğlum s..ktir git diyor ben Halama gidicem diyor kaç kere konuştuk eşim de farkında oda ablasıyla kaç kere tartıştı ama yok sanki kendi doğurmuş çocuk ona göre şekilleniyor bana seni sevmiyorum halamı seviyorum diyor 3 yasındaki çocuk 35 37 yaşındaki kızları oyum oyum oynatıyor yanlarında bana vuruyor kikiki gülüyorlar oğlum onların yüzünden yapma hayır kelimesini kabul etmiyor alt üst oturuyorum indirme gönderme dıceksiniz belki ama markete falan oğlumla gidiyorum o an hemen elimden alıyorlar kızlar evım benim kıraya gıdemem bana bir yol gösterin valla öyle agladım akşam herkesin içinde bana ş..ktır gıt istemiyorum gelmicem ben halamla kalcam diyor
1,493,153 soru
24,397,036 cevap
349,806 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın