0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

ne kadar doğru benim ki kıymetimi biliyor mu bilmiyor mu tam çözemedim 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

İşine geldiği zaman benden iyisi yok azcik ters yap benden kötüsü yok :D o bana bir derse ben on derim 10 yıldır alisti artik konuşurken iki kez düşünüyor 

-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben de çözemedim aman boşver, kayınvalidem bilse de bilmese de sorun değil, çok şükür oğlu biliyor ya ❤️
0 oy
(929 puan) tarafından
, hayatım Bayramda gittim b** götürüyordu evini tertemiz ettim tatlısına kadar her şeyini yaptım baklavasını yaptım kendi evimi temizliğini bıraktım onun evi ile uğraştım Ne oldu bayram günü geldi misafirleri geldi beni çağırdı gel misafirlerime hizmet et gittim misafirlerine hizmet de ettim kıyafetime Öz laf söyledi Vay efendim niye pantolon giymişsin Vay efendim beni utandırıyorsun Vay efendim şöyle Vay efendim böyle kızı geldi kızı Ben mutfakta bulaşık yıkarken yanıma geldi geldi dedi ki kızına gel burada ne yapıyorsun sen gel odaya otur bu temizlesin Dede kocamla bayramda dışarı çıktık burnumuzdan getirdi aradı Neredesiniz misafirim geldi niye yoksunuz misafirim geldi kızına çıktı bayrama gitti bana Ben de dedim ki hani anneme gideyim izin vermedi Zaten ailemle küsüm kaçtım evlendim ailem görüşmedi bayram günü gideyim Belki izin vermedi hastayım başım ağrıyor Tansiyonum çıktı g**** ağrıyor dedi onu da bir şekilde engelledi yani arkadaşım kimse iyilik yapma hele kaynana kısmına asla yüz verme ayıya gelir şey eder halıya
(300 puan) tarafından
Bu bayramda da önce kendi ailene git. Onlara gidince de başım ağrıyor de ya otur iş görme ya da hastayım doktora gidicem her yerim agriyor de tez vakitte kendi evine gec. Bu kadar iyiligine kıymetini bilmeyip üstüne yaptıkları cok ayıp. Goze goz dise dis madem o hastaysa sen de hastalandim de.
(929 puan) tarafından
Haklısın gerçekten beni kendime getirdiniz çok tessekur ederim ben çok kormusum
(929 puan) tarafından
Valla bayramın ikinci günü kızımın doğum günü hazırlık yapacağım der gitmem
(300 puan) tarafından
Iyilige karşı vefakar olsa zaten hasta bile olsan duramazsın icin rahat etmez yaparsın ama yaptığı artık nankörlük yani. Sanki yapmak senin görevinmis de yapmak zorundaymissin da yapıyorsun gibi davranışları. Hic de mecburiyetin yok. Yaparsan senin iyiliginden. Kıymet bilmeli...
(929 puan) tarafından
Kıymet bilmiyor Aten içimden yapmak da gelmiyor artık dur demem gerek
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Yanlıs anlıcağım bile birşey diyemiyor. İsterse desin. 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Yok benim ki beni istemedi eşim de arkamda durdu görüşmüyoruz benj daha da tanımadı hiç adımı bile bilmez sanırım sadece kendi istediği gelin olsun istedi 

Allah nasip ederse oğlum olacak onun seveceği kız başımın üstünde yeri vardır elimden ne gelirse yaparım gelinime 
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Valla ben yanasmiyorum yuz vermiyorum yuz verirsem hergun evime cikar diye.canim isteyince gorusuruyorum haricinde selamun aleykum aleykum selam kapida girip cikarken hal hatir soruyorum bisey lazimsa iniyorum asagiya o kadar.ama esime engel olmam o cani isteyince iner aramiza girdi lafini duymamak icin hic engel olmam arada gezmeye giderken onlarida gotururuz yedirir iciririz dusman gelinde degilim sadece seviye kalsin istiyorum zirt pirt girer cikar diye çekemem kendime tahammulum yok benim
0 oy
(5,842 puan) tarafından

Kaynanam yok olsaydi bilirdi herslde herkes arkasindan cok iyi kadindi diye bahseder. Bn tanimadan vefat etmis. 

esim 12 yasndaymis 
(1,410 puan) tarafından
En iyi kaynana ölü kaynana
(5,842 puan) tarafından
Sanirsam oyle:))bunun yaninda gorumcem ve kayinpeder de ölu. Bi kaynimla eltim var onlarla da esim konusmuyor on yilda uc kere gordum ilk tanismada soz ve nisanda
0 oy
(13,620 puan) tarafından
allah razı olsun fazlasıyla bilir gün aşırı giderim oturtmaya yer bulamaz etrafımda dört döner ne pişireyim diye
0 oy
tarafından
Evet bayagi biliyor sagolsun seviyorum kendisini 
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Bildiğini düşünmüyorum işine geldiği gibi zamanında bi tas çorba yapmadı bana ihtiyacım varken şimdi kendi muhtaç yani ne denir bilmiyorum 
0 oy
(7,802 puan) tarafından
Bu benim kaynana için söylenmiş olmalı. 
0 oy
(442 puan) tarafından
Benimki biliyor galiba. Apandisit ameliyatı oldum 1 gün içinde uçağa atlayıp geldiler. Bana hastanede refakatçi kaldı 3 gün bebek gibi baktı sağolsun çoraplarımı bile giydirdi. 5 aylık bebeğim de yanımdaydı ona da baktı 15 gün evde yemeğimi fln hep o yaptı elimi sürdürmedi bişeye sonra iyileşince gitti.
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Ölürsem belki. 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 814 göst.
7 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,407 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.