, hayatım Bayramda gittim b** götürüyordu evini tertemiz ettim tatlısına kadar her şeyini yaptım baklavasını yaptım kendi evimi temizliğini bıraktım onun evi ile uğraştım Ne oldu bayram günü geldi misafirleri geldi beni çağırdı gel misafirlerime hizmet et gittim misafirlerine hizmet de ettim kıyafetime Öz laf söyledi Vay efendim niye pantolon giymişsin Vay efendim beni utandırıyorsun Vay efendim şöyle Vay efendim böyle kızı geldi kızı Ben mutfakta bulaşık yıkarken yanıma geldi geldi dedi ki kızına gel burada ne yapıyorsun sen gel odaya otur bu temizlesin Dede kocamla bayramda dışarı çıktık burnumuzdan getirdi aradı Neredesiniz misafirim geldi niye yoksunuz misafirim geldi kızına çıktı bayrama gitti bana Ben de dedim ki hani anneme gideyim izin vermedi Zaten ailemle küsüm kaçtım evlendim ailem görüşmedi bayram günü gideyim Belki izin vermedi hastayım başım ağrıyor Tansiyonum çıktı g**** ağrıyor dedi onu da bir şekilde engelledi yani arkadaşım kimse iyilik yapma hele kaynana kısmına asla yüz verme ayıya gelir şey eder halıya