Kusura bakmayın simdiden böyle özel birşey sorduğum için ama etrafımda kimseye soramam çekiniyorum. Ya eskiden böyle değildim ama son bir iki yıldır çok soğudum eşimle hiç yakınlaşmak istemiyorum hiç isteğim yok yani aslında sebebini biliyorum ama bunu nasıl aşacam onuda bilmiyorum 7. yıla girdik evliyiz ve halen aynı evde yaşıyoruz onun stresinden tüm cinsel hayatım bitmiş gibi yani tüm stresim sadece kaynanam sürekli dırdır eder sürekli laf eder falan bende çok dert ediyorum kendime ve sürekli lafları aklımda o yüzden onlarla aynı evde yaşıyor düşüncesi aklımdan çıkmıyor sürekli ayrı ev düşünüyorum ama şuan için imkansiz. Mesela kaynanam kaynımıda alıyor bazen babasınin evine gidiyor onlar gidince eşimle yalnız kaliyoruz bir kaç gün ve cinsel istek oluyor yani özür dileyerek söylüyorum kendimi süslüyorum fantazi şeyler giyiyorum eşim için yani bunlar içimden geliyor ama kaynanamlar evdeyken eşimle öpüşmek bile istemiyorum ya ben hala hep kendimle kavga içindeyim nasıl aynı evde yaşamayı kabul ettim diye ne zaman stresim bitecek ya bekarken babam beni eşime vermiyordu diye stresten mahfolmustum sonra evlendik bu sefer kaynana stresi yani ne zaman kendi evim olur rahat olurum acaba. Bu saatte bu postu paylasmamın sebebide şu sabahtan akşama kadar iki oğlumla uğraşmaktan telefonu elime alamıyorum anca şuan uyudular. Sizin bir oneriniz var mı doktora gitsem fayda görür müyüm şimdiden Allah razı olsun
Doktorluk Bi meselen yok bence. Meseleyi kendin biliyorsun zaten .
Canım benim kıyamam inşallah en kısa zamanda kendine ait düzenin evin olacak bu arada kaç yaşındasın
1,489,477 soru
24,344,590 cevap
346,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın