2 çocukluyum küçüğü 4 ay sonra 2 yaşına giricek diğeri dün 3 yaşına girdi hayat enerjim bitmedi aksine hayatım tempolu olduğu için daha enerjik gibiyim yatış kalkış saatimiz belli uykumu alabiliyorum en önemlisi bu benim için yani uyku düzeni cünkü cocuktan once normal rutinim vardi suan herseyi çocuklara göre uyarlıyorum o şekilde yapıyorum (temizlik yemek gibi) yine bi düzen olduğu için gezmeye de bakıma da vakit ayırabiliyorum ha bi kere çocuklar olmadan adım attın mı dışarıya diye sorarsan hic gitmedim her gezmemiz onlarla,kızımın ilk doğduğu zamanlar daha doğrusu 1 yaşına gelene kadar dışarı çıkmak zulümdü (ama yine giderdim uslanmazdım ) çünkü ikisi de daha küçüktü ama şuan o kadar rahatım ki dışarıya çıkınca ağlama yok sağa sola saldırma yok yaramazlık yok sakince gidip yiyip içip eğlenip sakince geliyoruz,sagolsun annem sürekli söyler çocukları bana bırak karı koca gidin gezin ihtiyacın var der bıraksam benden iyi bakar Allah var ama hiç bi zaman onu da yapmadım sanki tek gitsem çocuklara ihanet gibi
Rabbim acilarini gostermesin saglik versin ama evet ben de eski ben degilim
1,497,666 soru
24,464,452 cevap
354,791 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın