Masallah canim :) olsun inan geçici Allah sagliklı ömür versin insallah ❤️ tabi insan bu süreçte de toparlanmak istiyo iyi olmak istiyo ama güzel şeyler her zaman zor malesef, 20 aydır 2 cocukluyum ama inan son bir aydır 8 saat uyuyabiliyorum 1 ay öncesine kadar maksimum 3-5 saat uyurdum onuda bölük börçük uyurdum uyumak denirse ve kızım inanılmaz derece de uyku problemliydi 18. Ayına kadar hala geceleri gaz sorunu vardı birden bire ağlamaya başlardı saat başı değil yarım saatte bir uyanirdi cok şükür oda düzeldi,benim tek avantajım kızım doğmadan önce oğluma uyku eğitimi verdim geceleri kesinlikle uyanmaz 8. Ayından beri yani onunki düzgün olunca kızımla uğraşmak kolay oldu,hep mi mükemmeldim tabiki değildim illa eksiklerim vardi hala vardır eminim ama öncelik çocukların duzeniydi onlar tamam olunca ev işi de sırasıyla oluyo yemekte,gündüzleri sadece yemek ve günlük süpürme silme işini yapıyorum geri kalan işlerimi tuvalet banyo yıkama mutfak tezgah dolap temizliği gibi kaba işlerimi akşam onlar uyuduktan sonra yapıyorum gündüz kendimi fazla yormadigim için akşam sakın kafayla işlerimi yapıp ortalığıda toparlayıp uyuyorum..insallah senin bebisininde uykusu düzene girer inan o düzene girerse senin hayatında kolaylaşır her anlamda