Ben nikah istemiştim ama pandemi yüzünden salonda kişi sayısı kısıtlaması vardı o yüzden salon tutmak zorunda kalmıştık salon olup oyun olmayınca da insanlar oyalansin sakin bir dugun olsun il dışı misafirler de karnını doyursun diye yemekli ayarladık.
Gelinlik konusunda çok hassastım en içime sinmesini istediğim konuydu çok sevmiştim gelinliğimi de ama en son kayinvalidem buna açık derler sorun çıkarırlar diye eşime söylemiş eşim de bana söyledi aramız bozuluyordu az kalsın çok moralim bozulmuştu bunca zaman niye söylemedi de düğüne 1 gün kala böyle bir şey çıkarıyorlar diye. Sonra tadilata gittik son gün kala ama neyse ko som hali de içime sindi her türlü ihtimali düşünerek secmistim modeli çünkü. Bu olayda kız kardeşim sinir krizi geçirip ağlamış benim haberim yoktu ablama niye karışıyorlar diye
Makyaj da hassas konu diye profesyonel bir yere pahalı olmasına rağmen gitmiştim ama ısrarla kendi güzellik algılarına göre yaptıkları için makyajımı sanki ben değilmişim.gibi geliyor fotolara baktığımda sinir oluyorum hala.
Saçımı sevmiştim sadede düğün günü duvak yüzünden kafama yapışmış saçım bir Allah 'ın kulu da su saçını düzeltelim demedi o kadar arkadaşım vardı herkes kendi derdindeydi herhalde
Diş çekim için de son dk uygun olan fotoğrafçıyı seçtim sosyal medya fotolarına bakarak ama benimki sosyal medyadaki gibi güzel olmadı kandırılmış gibi hissettim ona da ayrı sinir oldim.
Aslında çoğu şey güzeldi ama bunları hatırlayınca bi sanki hicbir şey istediğim.gibi olmamış.gibi hissediyorum ;((