0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde (442 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Soru yukarıda 

46 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Tam istediğim gibi oldu dümdüz nikah :) 
(442 puan) tarafından
En iyisi :))
-Reklam-
0 oy
(2,818 puan) tarafından

Ben nikah istemiştim ama pandemi yüzünden salonda kişi sayısı kısıtlaması vardı o yüzden salon tutmak zorunda kalmıştık salon olup oyun olmayınca da insanlar oyalansin sakin bir dugun olsun il dışı misafirler de karnını doyursun diye yemekli ayarladık.

Gelinlik konusunda çok hassastım en içime sinmesini istediğim konuydu çok sevmiştim gelinliğimi de ama en son kayinvalidem buna açık derler sorun çıkarırlar diye eşime söylemiş eşim de bana söyledi aramız bozuluyordu az kalsın çok moralim bozulmuştu bunca zaman niye söylemedi de düğüne 1 gün kala böyle bir şey çıkarıyorlar diye. Sonra tadilata gittik son gün kala ama neyse ko som hali de içime sindi her türlü ihtimali düşünerek secmistim modeli çünkü. Bu olayda kız kardeşim sinir krizi geçirip ağlamış benim haberim yoktu ablama niye karışıyorlar diye:D

Makyaj da hassas konu diye profesyonel bir yere pahalı olmasına rağmen gitmiştim ama ısrarla kendi güzellik algılarına göre yaptıkları için makyajımı sanki ben değilmişim.gibi geliyor fotolara baktığımda sinir oluyorum hala.

Saçımı sevmiştim sadede düğün günü duvak yüzünden kafama yapışmış saçım bir Allah 'ın kulu da su saçını düzeltelim demedi o kadar arkadaşım vardı herkes kendi derdindeydi herhalde 

Diş çekim için de son dk uygun olan fotoğrafçıyı seçtim sosyal medya fotolarına bakarak ama benimki sosyal medyadaki gibi güzel olmadı kandırılmış gibi hissettim ona da ayrı sinir  oldim. 

Aslında çoğu şey güzeldi ama bunları hatırlayınca bi sanki hicbir şey istediğim.gibi olmamış.gibi hissediyorum ;((

(442 puan) tarafından
Benim de öyle herşey güzel aslında ama herşeyin de içinde mutlaka bi aksilik var düşününce :)
0 oy
(5,233 puan) tarafından

Dış çekim düğün salonunda yaptık kendim istemedim oyle saçma geliyor bana albüm falan çekilen resimlerden albüm yaptim kır düğünü oldu masal derler ya öyle oldu kinamda düğünümde tam istediğim gibiydi yillar geçse unutulmaz :)

(442 puan) tarafından
Maşallah ne güzel ❤️
0 oy
(17,956 puan) tarafından
30 yaşında evlenmeye kalktım pandemi patladı ailem düğünüme bile gelemedi ben konu mankeni olarak katıldım. Herkes maskeli idi fotolarda bile çoğu maskeli durdu. Zaten salonun çoğu boştu takıda çok olmadı. umurumda mı tabiki hayır deliye toy olsun demişler kendim çaldım kendim oynadım 
(442 puan) tarafından
Umursamamayı nasıl başardınız peki ben aklıma geldikçe ufacık bir aksiliğe bile hala çok üzülüyorum :/
(17,956 puan) tarafından
Bende üzülüyorum ama o an onlara takılıp günü mahvetme yerine eğlenmeyi tercih ettim
0 oy
(1,471 puan) tarafından

Dış çekimim saçma ama güzeldi pek profesyonel değildi adam o pozları biz kendi telefonlarımızla da çekerdik ve düğünümde bardaktan boşalırcasına bı yağmur bastırdı 6da basliyckti 8de başladı. Güzeldi ama pek istediğim gibi olmadı açık alında kır düğünü olcakti insanlar çamura basmasin diye biri saman getirip yerlere atmış o da benim eteklerime dolandı eteklerim ıslandı şamanlar yapıştı falan tasiyamadim bindalliyi gelinliği falan 

Dış çekimimin güzelliklerinden ;)

image

(442 puan) tarafından
Şimdi mutluysanız önemli olan o ❤️
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Polis bastı düğünümüzü dağıttılar coronadan dolayı.  Bir kere bile oynayamadik.  Hepsi çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum 
(442 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş üzüldüm. Ama şimdi mutluysanız önemli olan o ❤️
(2,788 puan) tarafından
Çok şükür canım
0 oy
tarafından
Güzeldi canm 
(442 puan) tarafından
Maşallah :)
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Tam tam tam istedigimiz gibiydiii keske yeniden yasasak
(442 puan) tarafından
Yaaa ne kadar güzel ❤️
0 oy
(829 puan) tarafından
Tam bir rezillik benim düğün 
(442 puan) tarafından
Neden ne oldu ki
(829 puan) tarafından
Aceleye getirip hicbirseyi almadilar düşünün kendi evimjn yatak odasından koltuk takımına hiçbirseyi ben beğenip almadim
(829 puan) tarafından
En ucuz basit ne varsa onu alıp getirmiş evime koymuşlardı koltiklarim kırık dökük evlendikten 6 ay sonra ayakları çıktı
(829 puan) tarafından
En az altın bana alındı mesela
(829 puan) tarafından
Bizde erkek tarafından kıza valiz gelir bizde kaynnamlar getirmedi bana
(829 puan) tarafından
Sanırım saymmama gerek yok diye düşünüyorum aklıma geldikçe kendimden ne çok ödün vermişim diye gelen pişmanlık hissi
0 oy
tarafından
Herşey çooook güzeldi. Düğünüm de müthişti. Ama gerizek.alı kocam düşün videomuzun içinde olduğu harddisci kaybetti. Hafızalarda kaldı yani 
(442 puan) tarafından
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) önemli olan güzel geçmesi diyelim ❤️
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Ayy cok şükür ya . Düğün günü yaptik çekimi kuaförüm bile yanimdaydi. Araba vip istemistim esim tutamam cok pahali dedi. Sonra kayinbabam arkadasindan istemişti cok rahat sehir falan degistirdim. Sanirim tüm guzellikleri düğün günü kullandim
(442 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel ❤️
0 oy
(51,353 puan) tarafından
nisan kına düğün salonda kalabalikti oynayan coktu o bakimdan guzel oldu. gelinlik iatedigim gibi degildi ilk denedgimin parasini odediler annem bosver ses etme dedi icime sinmedi kina gecesi darbe oldu tavuk alma yapacaktık olmadi kina saçım guzeldi düğünde değildi 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Canm benim dugunume dair hic biseyim yok kaynanam gil misafir gibi geldiler dugunume ve hersey cok kotuydu izin vermedim ne dugun kasetlerim var ne de tek bir fotografim yok dort yildir evliyim gelinligim nasildi onu bile hatirlmiyorum suan hakkimi asla helal etmiyorum en hassas oldugum konu
0 oy
(4,438 puan) tarafından
İstediğimden fazlası olmuştu her şeyin en iyisini yapmışlardı  tek aksilik kına gecemde oynarken yeğenim eteğime basmıştı yere yapışmıştım rezillikti 
0 oy
(405 puan) tarafından

Arkadaşımın annesinin bı lafi var şu evlenenlere bı düğün daha yapmak lazım çok saf oluyorlar ilk düğünde diye :D Gerçekten herkesin içinde kalan birşeyler var 

0 oy
(544 puan) tarafından
Sokaklarda gelinlikle acil kuaför aramıştım o gün bu olaya ne kadar sinirlensemde şimdi aklıma geldikçe gülüyorum:)
0 oy
(315 puan) tarafından
Düğünüme 20 gün kala babamı kaybettim 4 ay sonra sade bir nikah yaptık o şekilde evlendim ama gelinlik giydim dış çekim hicbirsey istemedim babamdan dolayı bir yanımız buruktu nikah bile sanki taziye yeri gibi herkes ağıt yaka yaka ağlıyordu babam 44 yaşında aniden kalp krizinden vefat ettiği için herşey zehir oldu dünyamız başımıza yıkılmıştı sanki 
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Düğünüm  istediğimden  daha fazla güzel olmuştu  koronaya  denk geldiği halde yine guzeldi
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Ne onemi var ki.gecti gitti ondmli olan sonrasi

Sonrasi guzelse zafen tum duginler aynj uc asagu bes yukari ben sevmiyorm dugunleri 
0 oy
(8,665 puan) tarafından
Benim hiç birşey istediğim gibi olmadı kaçarak evlendim istediğimi yapmadılar yemekli olmadı parmağım catlaktı dış çekim yok köfür desem berbatı 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 342 göst.
0 oy
32 cevap 1,272 göst.
1 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 835 göst.
25 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ⚘GüLoM⚘ (2,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 391 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu