Kızlar akşam yemeğinden beri cnm bir meyve çekiyor size anlatamam şuan 6 buçuk aylık hamileyim neyse. Hani önemsemedim ama isteğim git gide arttı desem yeridir çok yemek de yiyemiyorum şişkinlik yapıyor diye yani acıktıkca canım daha cok çekmeye başladı
Normalde her çrşmba günü pazara giderim alırım bu hafta para yoktu gidemedim 10 gündür meyve filan yemedim yani yememek sorun değil bir haftada yemesek de olur ama eşimin yaptığı şey..
Saat 11 oldu eşime söyledim bizim de oturdumuz sokağın sonunda büyük market var 12 ye kadar da açık. Dedim benim cnm birşey çekiyor ama alır mısın? Ne istedimi demedim bile başladı saydırmaya sanki kötü birşey demişim gibi. Ben kılıbıklar gibi gece gece market market gezemem bu saatte dışarı mı çıkılır açık market yok zaten fln filan.. Bende şaşırmadım zaten dedim. Çünkü ilk hamileliğim de de bir kez bişey istedim almadı sonra hiç bişey istemedim ondan Bi kez bile. Bu sefer de o kadar laf saydı cok zoruma gitti tmm dedim sonra gitti yattı uyudu.
Almaması veya yememem sorun değil ama o şekilde konuşması yani önemsemiyor oluşu cok zoruma gitti. Aslında kibarca deseydi yorgunum uykum var hani şimdi gidemem yarın alırız gibi konuşsaydı yine zorlamazdım ama o tavrı beni çok üzdü. O uyuduktan sonra Bi ağlama tuttu beni bilmiyorum hormonlardan mı ben mi abartıyorum yoksa gerçekten yaptığı kırıcı birşeydeğil mi