+2 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından
Ne çabuk geçiyor zaman. Yarın hastaneden  gün alacağım inşallah minik tırtılım doğacak çok az kaldı. Korku heyecan herşey mevcut 

3.sezeryen korkusu çok

Sizler nasılsınız kim kaç haftalık herşey yolunda mı ❤

8 Cevaplar

0 oy
(8,854 puan) tarafından

16+6 yolunda hamdolsun. Erkenden yuvarlanmaya başladık :ermm:

(14,389 puan) tarafından
sağlıcakla gelsin bebiş ♥
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
39+3 oldum bende normal doğum yapıcam büyük ihtimalle kızım gelsin diye bakıyorum

Sancı açılma hiçbir şey yok:(
(5,123 puan) tarafından
İnşallah bir kaç gün daha bekletecek seni galiba
(88 puan) tarafından
Valla bir kaç gün mü daha fazla mı bilemiyorum
0 oy
(14,389 puan) tarafından

yolun sonu görünmuş :)

inşallah güzel geçecek sağlıcakla kavuşursunuz miniğe♥

ben 7+6 oldum iştah gitti kavun karpuz kıraz elma ayran geçiyor günlerim sali kontrola gideceğim prilam yazdıracağım eşim ilk boyle olmuştun bı hafta prılam içtın geçmiştı dıyor

(5,123 puan) tarafından
Amin inşallah

Daha yolun başındasın ama inan hızlı geçiyor Allah kolaylık versin
(14,389 puan) tarafından
sağ olasın ♥
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Aynı günümüz haftamız canım sana gün verdiler mi benim 9 Haziran dediler ama o zamana nasıl dayancam bilmiyom ağrım oluyo kasıklarım yırtılıyo resmen 
(5,123 puan) tarafından
Yarın gideceğim verecekler. Bebeğim 1 ay önden gidiyor , 34+3 te 3 kg 52 cm ölçüldü. Diğer çocuklarım da iri doğdu. Suyu azalmış ve ben de aşırı zorlanıyorum artık. Karnım çok büyüdü yani doktoruma göre 37.haftadan bir kaç gün alarak doğum olacak hastanede karar verecekler
Hayırlısıyla ya 9 hazirana da daha varmış anamm
(3,149 puan) tarafından
39 +5 oluyo o zamanda galiba canım valla kemiklerim yanıyor gibi acıyo resmen ya bazen nefesimi kesiyo bende ağırlaştm en son 2400 dü gitmde canım bakalım 26 sında kontrolüm var ne kadar çıkacak kilosu
(5,123 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar hızlıca atlatalım inşallah. Senin kız mı erkek mı hareketleri nasıl. Benim çok canım yanıyor özelikle kafası ile ittirirken kalıyorum çok acıyor
(3,149 puan) tarafından
Kız canım bide baş geliş benim ayakları göğsümün altında resmen gerdiriyor kendini tam göğsümün altına bazen bir bastırıyo nefesim kesiliyo genelde gece çok sert hareket ediyor
0 oy
tarafından
Bugün itibariyle 30+0 merhaba dedik ikinci hamileliğim şuanlık  mide yanması dışında güzel gidiyor
(5,123 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin minik kuş
0 oy
(599 puan) tarafından
37+3 oldum beklemeye devam 
(5,397 puan) tarafından
Aynıyız canim =) benimkini 19 mayısta alacaklardı doktorum degisti o da bekleyelim 39 u dedi
(5,123 puan) tarafından
Hayırlısıyla az kaldı
0 oy
(2,411 puan) tarafından

Bizde 39+4 olduk çarşamba günü yatış var suni sancı ile başlatılacakk çok korkuyorum ya herşey yolunda gitmezde sezeryan olursam diye ama doktorum 40 haftayı geçmek istemiyor 

3. Gebelik bizimde
(5,123 puan) tarafından
Korkma içini ferah tut herşey çok güzel geçer inşallah
Bakalım 3 çocuklu nasıl dayanacağız:)
(2,411 puan) tarafından
İnşallah öyle geçer mecburuz zaten o bebiş ordan çıkıcak :) benim için biraz zor olucak ortanca 4 yaşında büyüğüm yeni sene ilk okula başlıcak ama idare edicez
(5,123 puan) tarafından
Ayy benim  kızcem 2 yaş 3 aylık oğlum da 5.5 yaşında kreşe gidiyorlsr Allah'tan
0 oy
(64 puan) tarafından
Haftamız aynı yarın kontrolüm var sancı çıkarsa doğuma alacak hemen benim kızım biraz sabırsız beklemiyor malesef dua edin bize sağlıcakla gelsin evladım 
(5,123 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla kavuş yavruna, Allah yarımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 414 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu