Kızlar bebeğim sık uyanan ve sık emen bir bebek. Doyduğunu kesinlikle bilmiyor ve göğsü çektiğimde çok ağlıyor sakinleştirmek çok zor illa emince susuyor. 2 haftada küvezde kalmıştı hastanedeki hemşireler bile dedi. Emme refleksi çok güçlü bir bebeğiniz var sürekli emmek isteyecek. Her seferinde verin sütünüzü yeterli gelmezse mamada takviye edersiniz dediler.
Dedikleri gibide oldu....
Mama takviye etmeye başladık çünkü süt yetmiyor sık emdiği için.
Kaynanam dönüp dönüp mamaya alıştırmasanız iyiydi. Anne sütü gibi varmı deyip duruyor. Anne yetmiyor mecbur 1. 2 öğün veriyorum sık emiyor süt oluşmuyor diyom. Hep aynı şeyi söylüyor mamaya alışmasa iyiydi de iyiydi. Hep bu cümleyi kuruyor ya. Anne yetmiyor diyorum. Ben ister miyim mama vermek diyorum.
Ylne aynı cevabı veriyor kanser Olcam ya.
Kim ister çocuğuna mama vermek. Açmı kalsın. Mecbur veriyorum ya. Zor bir bebeğim var ayakta sallama ile uyuyor. Napim uyumayınca havaya mı fırlataym çocuğumu. mecbur sallayacam uyutucam.zor bebeği olanlar bilir. Sallama dışında hayatta uyumuyor. Ben meraklı mıyım ayağımda sallamaya sanki....
Dönüyor dönüyor sallamaya alışmış, yok mamaya alışmış. Ya sabır çekiyorum. Bi insana daha başka nasıl anlatılır ne cevap vereyim ben daha delircem artık ya?????