0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (11,928 puan) tarafından
Soruyu arkadaşımla yaziyoruz.yanimda kendisi.

Sorun şu eşinin bir arkadaşı varmış.bu adamda evli coluklu combuldakli biri.esi başka şehirde bu burada çalışıyor eşiyle aynı yerde.fabrika şubesi arası geziyormus adam işi öyle.iki ayda bir filan geliyormuş iki hafta duruyormuş .bu adam bu şehire her geldiğinde arkadasin kocasına bara gidelim içelim diyormuş.bir kere kavga etmişler bu konudan gitmeyeceksin diye gitmemiş.sonraki gunlerde içki kokarqk gelmiş kocası .ilk inkar etmiş kıza sonra tamam onunla içtik ama onun kaldığı evde içtik işimiz vardı ondan gittim demiş .arkadaş bu arada kocasıni işte sanıyor.baya bu olaydan sonra ayrılmaya kalktı arkadaş ama aileler girdi araya adam yemin etmiş bara gitmedik filan diye.sonraki zaman ailesini almış gelmiş adam çocuk tatil diye .ailecek gelmişler arkadaşa haber verip kabul etmek zorunda kalmış kızda.ve adam gelmeden gizlice kocasını arayıp karısının içtiğini bilmediğini bunu lütfen arqmizda kalsın filan demiş adamın karısının da bara gittiğinden haber yok.o adam gene gelmiş bu gün fabrikaya gene kalacakmış iki üç hafta daha geldiği gibi sabah aramış admi kizin yanında nasılsın nasilsiniz ben geldim diye.simdi arkadaş tedirgin gene yapar içer onu la diye.kiz diyor ki güzellikle akşam uyarayim mi kocamı diyor.bak gene bu olay olursa bu sefer bosanirim dicem diyor.bir taraftan da yemin etti o zaman şimdi sebepsiz yere kavga mı olur diyor akıl verin kızlar .

Kusurabakmayin uzun oldu arkadaş hepsini okuyacak

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin huyunu en iyi kendisi bilir gitmem diye yemin etmiş yeminini tutar diyorsa ses edip boşuna kavga çıkarmasın ama kocası kolay karar değiştirebilen o adama uyacak biriyse baştan konuşup kesmesi daha mantıklı bence 
(11,928 puan) tarafından
Diyor ki ,aslında sözünü tutan bir adam .ama ilk bara çağırma da söz verdi bana bu sefer evine gitti içti ben bu adamla görüşmesini bu şekilde yan yana gelmesini istemiyorum ama işte aynı yerde oldukları için engelleyemiyorum diyir
tarafından
Hmm anladım canım ben olsam şöyle derdim daha önce söz vermistin ama arkadaşını görünce sözünü unutmuştun şimdide unutmaman için ben baştan hatirlatiyorum aslında arkadaşınla görüşmeni hiç istemediğim halde gitmene birşey demiyorum ama sözünü unutma vs derdim tatlı dille
(11,928 puan) tarafından
Arada kalmış o da .bende testi kırılmadan kulağını çekmek lazım dedim ama eminde olmadık böyle oto. Şeye kavga çıkaran bir adam kocasi
-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Ben hayatta boyle bi insanla arkadaslik yapmasina izin vermezdm  net tavrimi ortaya koyarim ya o ya ben
(1,148 puan) tarafından
İş hariç gorusmesine izin vermesin canm
(11,928 puan) tarafından
Engellicem demiş engellememis iş yerinde diye kız tedirgin diken üstünde böyle durdukça güvenim azaliyor diyor
(1,148 puan) tarafından
Yani evli barkli bi insanin barda ne isi var Allah askina boyle insanlara sinir oluyorum milletin huzuru kaciyor boyle insanlar yuzunden kendi pisliklerinde bogulsalar keske baskalarina zarar anca
(11,928 puan) tarafından
Arkadaşım da aynı şeyi diyor evli insanın barda ne işi var diyor .
(1,148 puan) tarafından
Canm valla benm esimin vardi oyle bi arkadasi kari kiz meraklisi dunyayi esime dar ettim daha gitmiyor gittigi gibi eve gelene kadar arardim mesaj atardim dunya laf soylerdim gelincede yemek vermezdim tek bir ihtiyacini bile karsilamazdim oyle daha gitmiyor
0 oy
tarafından
İnsanın kendini bilmesi önemli canım nereye kadar dürtücek uyarıcak bu kadın o adamı bıraksın bir kere uyarmış iki kere uyarmış yine yaparsa artık ailesini gözden çıkarmış demektir ona göre de yolunu çizer kadın 
(11,928 puan) tarafından
Zaten yaparsa bir daha asla durmam diyor.ben bile biliyorum o dönem eniştenin ailesi de çok karşı içkiye insnalar şok oldu duyunca
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Bir defa yapan bir daha yapar diyorum.Alllah arkadaşına yuvasına huzur versin inşaAllah düzelir 
(11,928 puan) tarafından
İnşallah rabbim duzeltsin
0 oy
tarafından
Bencede konuşsun erkek milleti bu bi şeyin üstünden zaman geçince unuttuk saniyolar nasılsa oncekinde affetti yakalanmam der bence bi konuşsun eşi kavgaya cevirirse de niyetin mi vardı da üste çıkmaya calisiyosun bunun yüzünden biz bosaniyoduk farkında mısın yine gelmiş yine aynı şey olabilir bunu düşünmek benim hakkım sen olsan napardim ben uyarıyorum sadece olursa fena olur desin 
(11,928 puan) tarafından
Arkadaşım aynı bu şekilde diyim o zaman kavga cikartirsa diyor
tarafından
Tabiki kavga çıkacak bişey yok ki eşi yükselirse hemen niye yukseldin niyetin mi vardı daha önce yaşadığımız başımıza gelen biseyler yeniden ortaya cikiyo gibi hissedersem tabiki uyarmak benim en doğal hakkım desin hıc bişey diyemez azcik ağzı laf yapsın bastirsin biraz esini

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 573 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 471 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 852 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Sunflower (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 316 göst.