Daha önce eşimin ailesinden dert yanmstm simdide eşimle sorunlarımız bitmiyor sürekli alttan alıyorum cezaevinden cikti onun psikolojisidir diyorum her konuda peki diyorum yatıştıriyorum ama hergun biseylerden kavga çıkıyor istemiyorsan bosanalim diyor en son dün bı tartıştık sabah işe gitti bende ondan sonra gittim işe bana mesaj attı konuştuk biraz ayrılmaktan bahsediyorsun oğlumuz anne babası ayrı ortada kalacak yazık degilmi ona dedim ben başımın çaresine bakarım diyor ben oğluma her şekilde bakarm zaten kendisi cezaevindeyken de ben baktım tek başıma herseyine ben kostm zoruma giden tek şey eşimin nankörlük yapması oldu cezaevindeyken ben her konuda yardimci oldum maddi manevi her şekilde çalışmadı yine dedim sıkma canını ben çalışıyorum geçiririz bı seklde diye ama hiçbiri klmadi hepsini unutmuş kqfam çok karışık bosanmak istiyorum oğlum bende kalır vermem ama illaki babasına da gidecek oğlum bir babaya bir bana psikolojisi bozulacak diye de düşünüyorum yani tek düşündüğüm oğlum ama artık eşime karşı gücüm kalmadı ve şiddete karşı olan birisi olmasına rağmen dövdü