Merhaba kızlar. Bir önceki postta eşimin YouTubesinde sürekli kadın videoları çıkıyor ve kendiliğinden çıkıyor diye beni ikna etmeye çalıştı ama benim içimde hep kuşku oldu çünkü cevaplar neticesinde ve benim telefonumdada çıkmayınca sürekli takipte kaldım. Geçen gün yine baktım ve slingshot diye videolar izlemiş erkeklerin onları izlemelerindeki amaç ne bakarsanız anlarsınız. Neyse hemen hesap sordum ozaman sustu bişey söyleyemedi. İki gün küs kaldım konuşmadım yaklaşmadım yanına. O işe gidince dayanamdım uzunca bi mesaj yazdım neyim eksik neden bunlara bakma hissi duyuyorsun gibi. Eve geldiğinde itiraf etti bu benimle alakalı bir durum seni beğenmediğim eksik bulduğum için değil diye. Neden bu zamana kadar bu durumu çözmedin ozaman dedim çözmeye çalışmadım ama bundan sonra söz böyle bir durumla karşı karşıya gelmeyeceğiz dedi. Bende uzatmadım sözüne inanacağımı söyledim. Bana söz vermiştin dedirtme ozaman daha başka olur herşey dedim. Olmayacak değiştireceğim inşallah bu durumumu dedi. Bu durum neden kızlar erkekler neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyor nasıl yardımcı olurum ona. Evde giyimime dikkat ediyorum gösterişli giyiniyorum ve hiç reddetmedim onu haftada üç- dört defa olur birliktelik. Ben daha başka ne yapabilirim bilmiyorum inşallah o içinde bitirir bu durumu. Bi kadın için nekadar zor bişey. İnşallah bırakır dediği gibi :(