Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Doğumdan sonra eşinizin davranışları nasıldı
0
oy
294
göst.
28 Mayıs 2023
Aile
kategorisinde
Mavisss
(
2
puan)
tarafından
soruldu
Eşim çok rahatlığına düşkün bir insan suni sancıyla doğum yaptım canımdan can çıktı çok zordu hala psikolojim bozuk doğum yaptığımdan beri yanımda kv ve annem yardımcı oldular çok sağolsunlar eşim de onlara güveniyor sabah gidiyor gece geliyor her bir bahane yok maçıydı yok seçimiydi yok taziyesiydi ben severek aşkla evlendim ama svde yok bu adam ya nasıl davranmalıyım
tavsiye
dertleşmek
dogumsonrasi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
+1
oy
28 Mayıs 2023
moms tiger
(
2,149
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendisi lohusa depresyonuna girmişti.
28 Mayıs 2023
Mavisss
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyleyim ya ağlamak geliyo sürekli annem gidecek diye zaten kötüyüm nasıl çıkılır bu halden aslında biraz dışarı yüzü görsem iyi geliyor 40ı çıkmadan dışarı çıkamıyorum galiba
28 Mayıs 2023
moms tiger
(
2,149
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle şey mi olur 40 gün evde mi kalacaksın.
Bebeği doyur guzelce annene bırak dışarı çık 1-2 saatliğine acilirsin.
Evde sürekli aynı şeyleri yapmaktan bunalirsin.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Mayıs 2023
Esma&
(
8,580
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşim yanımda yok hala yok ama biliyorum ki yanımda olsaydı bana çok yardımcı olurdu ✌️✌️✌️çok iyi bir baba olucagindan eminim
28 Mayıs 2023
Mavisss
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Maşallah canım neden eşiniz yanınızda değil polis mi
28 Mayıs 2023
Esma&
(
8,580
puan)
tarafından
yorumlandı
Cezaevinde
28 Mayıs 2023
Mavisss
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah kurtarsın inşallah çabucak kavuşursunuz
28 Mayıs 2023
ikbal
(
50,444
puan)
tarafından
yorumlandı
esma ne oldu son durum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Vallahi kendi eşini başkasıyla kiyaslama benimki hep yardımcı oldu Allah razı olsun yanımda hiç kimse yoktu bir hafta işe gitmedi izin aldı bebek gibi bana baktı çok şükür kızım 2 yaşına girdi hala da öyle ben ne kadar razıysam Rabbım de binlerce kez razı olsun başımdan eksik etmesin
28 Mayıs 2023
Mavisss
(
2
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısınız benimki de sözde babalık izni aldı hep seçim peşinde koştu çünkü evde hep misafir vardı benim de dikişlerim çok kötü ağlayıp duruyorum bu misafirler 40tan sonra gelse olmaz mıydı
28 Mayıs 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Şu misafir gelenlere ayrı sinir oluyorum azcık anlayışlı olsalar keşke yeni doğum yapan birine zırt pırt gitmenin ne anlamı var belki rahat değilsin belki ağrın var yatman gerekiyor işte gel de anlat bunlari
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Beliz iz
(
2,259
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız sancım geldi eve çağırdım bu eve gelene kadar yemekte yemedim saat 3 oldu eve gelince bişeyler yiyelim öyle çıkalım sende işten geldin duşunu al dedim. Hayyyy sen doğurmuyodun da beni niye çağırdın yarım günlük param gitti diye burnumdan getirdi yanımda bi abla vardı kadın bile şoklardan şoka girdi. Hastaneye gittik ordada hadi eve gidek sen doğurmazsın deyip duruyodu o kadar canımı sıkıp moralimi bozmuştu ki. Doğumdan gelince bebeğe çok iyi davrandı annem yanımda kalıyodu 1 hafta sonra başladı annen artık gitsin ben yatarak tv izleyemiyorum demeye başladı Allah'm sinir krizleri yaşattı bana. Şimdi akıllandı baya iyi biri oldu 2. Ye hamileyim geçen gün babama sende gel 15 gün dur hastane işlerini halledersiniz ben işteen izin alamayabilirim falan dedi annende istediği kadar kalsın diyo ama o yaptıkları unutuluyo mu tabi ki hayır
28 Mayıs 2023
ikbal
(
50,444
puan)
tarafından
yorumlandı
lohusalikta yasananlar unutulmuyo kaliyo insanin içinde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
ikbal
(
50,444
puan)
tarafından
cevaplandı
benimde anneler esime guvendiler Allah esimden razı olsun iki anne yerine anne oldu bana
dogumda boyle sanirim ya anneler.ya.es uzmek zorunda heralde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
ayparstugba
(
2,220
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynıydı canım sadece biraz daha yardımci oluyordu bana ama tavrı flan değişmedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Hep yanımdaydı sağolsun. İzin aldı işten bir süre.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Gokefram
(
9,204
puan)
tarafından
cevaplandı
Yardımcı oluyirdu olabildiği kadar ztn sakar korkuyordu bebeğe dokunsa ben alincada kızıp yavaş al yavaşca dokun derdi ne desem yapardı evde olduğu zmn ama geceleri hariç gecekeri kıçınıi dönüp uyurdu bebek çok aglasa başka odaya giderdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Busra. Esen12
(
4,060
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla benimki iyiydi kızımı kuveze bıraktığı gibi ben çıkmadan kapıda beklemiş beni odaya getirdi gelene kadr iyisisin vs vs hastane koridorda yatti tekerlekli sandalye üstünde uyumuş garibim kızımı görmüş hi geldi rengi atık ağlıyor makinaya bagliymisti yani hava için belli etmemek için uğraştı ama anladım ben bisi var çok ağladı bende ağladım ayağa kalkınca hemen kızıma götürdü beni eve geldim 1 haftalık iznini 20 gün yaptı beraber baktık kızıma çok yardımcı oldu sürekli uyumam için yememe içmeme vs vs çok yardım etti Allah var hakkını yemem bakalım ikinci olcak onda nasıl olacak gene ben sizi orda bırakıp ece gelemem diyor ama kızım var bakalım neler olcak:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Minemf
(
4,009
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin en cok ona ihtiyacın var ama cocugu annenle kaynananla yapmadin sonucta
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
İki gün evde sancı çektim benimle birlikte sabahladı ben ne zaman uyursam o zaman uyudu doğum yaptım kimsem yoktu Allahm eşimden razı olsun yemeğimi de yaptı nöbetleşe çocuğada baktı kucağından indirmedi emeceği zaman bana verirdi şuan dada o kadar güçlü bağ var ki aralarında kızım baba baba der başka birşey demez yine hamileyim eşime kalsa elimi bir işe sürdürmez sar anasını der geçer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Kaavi
(
2,590
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya benim de doğumum.yaklasti ve böyle hayal kırıklıkları yaşarsam.diye korkuyorum.acikcasi. severek evlendim huyunu suyunu biliyorum yıllarca görüştük 1 buçuk yıldır da evliyiz ama etkenlerin içinden ne çıkacağı belli olmuyor gervekten. Inşaallah saçma sapan hareketleri olmaz beni ihmal ederse çok psikolojim bozulur kaldıramam herhalde çünkü annem falan yok farklı illerde olacağız;(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Derya deniz
(
612
puan)
tarafından
cevaplandı
Tatil dönemine gelmişti, evden zorunlu haller dışında bir kez bile keyfi çıktığını bilmem. Kızım sadece kucakta uyurdu, dönüşümlü kucagimizda uyuturduk:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Mevah
(
1,632
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşim çok stresliydi o da şöyle oldu.yanimda ya annem kaldı hep ya kaynanam kaldı eşim de yalnız kalmak istedi kalamadı cocgu sevecek kaynanam aman alma kucagina aman kundantan çıkarma aman uyusun dursun aman hep uyusun sürekli müdahale mudahale eşim direnemedi artık.abnem çalıştığı için çok kalamadı bide eşime veya bana hiç öyle müdahalede bulunmadı sagolsun.kaynanama eşim artık kalma dedi ben bakarım karıma gece başını beklerim dedi öyle oldu yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2023
Fatmaa
(
1,783
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir çok konuda çok yardımcı oldu ama psikolojikmen çok üstüme geldi aşağılamalar hakaretler çok ağlamıştım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
29
cevap
641
göst.
Doğum sonrası eşinizle ilişkiniz nasıldı
4 Mayıs 2023
Aile
kategorisinde
Kdrts1312.
(
1
puan)
tarafından
soruldu
dogumsonrasi
evlilik
0
oy
13
cevap
179
göst.
Dogum sonrası ilk regl nasıldı
28 Mayıs 2022
Diğer
kategorisinde
Baldananne
(
294
puan)
tarafından
soruldu
dogumsonrasi
regl_dogumsonrasi
0
oy
37
cevap
602
göst.
Kızlar doğum da yada doğumdan sonra en sinir bozucu kelime ne duydunuz?
15 Kasım 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Damla berna
(
2,209
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
dogumsonrasi
dertleşmek