Simdi kızlar biliyosunuzdur coğunuz kayınvalidem eşime ölmeli bitmeli aşık bi kadındır görümcem de öyle daha doğrusu sadece şov peşindeler en cok biz seviyoruz sen bizim kadar sevemezsin modundalar bunları aştım ama son zamanlarda izine memlekete geldiğimizde şunu yapmaya başladılar örneğin yemek masasında beni eşimin yanına oturtmamaya calısıyolar tabağımı esime en uzak yere koyuyolar sen buraya otur diye veya iste oturma odasında sürekli esimin etrafını sarıyolar ben yanına yöresine oturmayım diye, görümcem tv izlerken falan esimin elini tutuyo sevgili gibi esimin elini falan tutarsam diye el ele oturuyo abisiyle, esimin kalcasına elliyo görümcem yerimm falan yapıyo, bu sefer de bu huyları cıktı basıma ya bilmiyorum ben bunların neleriyle bas etsem yenisiyle geliyolar senede 10 gün sabredeyim diyorum ama başaramıyorum. Ben abimin uygunsuz yerlerini elleyip yerim falan diyemem bilmiyorum. Şunu da yapmak istemiyorum kendime yakıştıramıyorum işte eşimi onlardan kapışmaya calısmıyorum elini tutmuyorum zorla gidip yanına oturmuyorum canım cicim az kullanıyorum ama ben ailemden böyle gördüm gevşek hareketler yapamıyorum inadına olsa da. Eşime rahatsız olduğumu söylesem ne var bunda diyo evet aslında bi şey yok kendince ama onların sırf ben eşimle samimi olmayım diye yaptıklarını beni uzak tutmaya çalıştıklarını anlamıyo. Sürekli beni itekliyolar esime yaklasmamdan rahatsızlar ama kendileri kucağına oturuyolar esimin. Bana düskünler beni seviyolar diyo esim. Karısını dışlayarak yapılan sevgi gercek sevgi midir sizce?