Eşimle ablamın düğününde tanıştım sadece 1 ay konuştuk istediler ailem vermeyince çok sevdiğim için ona güvendigim için kaçtim ona herşeyim oldu ama yanımda ailem yoktu kaç ay küs kaldım ailemle herşey yoluna girdi bende çok ailem eşimi sevdi herşey yolunda giderken evlendikten 2 ay sonra kayinvaldm eşimin telefonunu karıştırıp mesajlarımizi okumuş kayınhabami yalan yanlış doldurms üstümüze salmsti o gün kavga etmiştik ben o evden ayrılmıştım 10 gün eşimden ayrı kaldım onlar yüzünden eşim geldi aldı beni mecburluktan barışmak zorunda kaldık onlarla da herşeyi unutup düzene sokmaya çalıştık birbrmizi sevdgimiz için sustuk bu arada aileme de fazla gidip gelemedim yine küslük girdi araya benim ailemle yeni barışmıştik bı gün eşimle hastaneye kontrole gittiğimde kayinbabamgl ailemi arayıp benim öyle gelinimde oğlum da yok eve gelmesinler demiş aileme bizim kafamıza göre hareket ettgmizi bı yere giderken bile izin alıp haber vermediğimizi söyleyip bizi gelmesin demişler ailemin yanında 1 hafta kaldık kayinvalidem eve gelin dönün diye aradılar önce eşim gitti konuşmaya eşini de alın gelin size laf etmicz demişler mecbur yine gittik barıştık hiç bişey yok gibi yine sustuk herşey yoluna girmeye başlamıştı gidip geliyorduk hep birbrmize eşimin ailesi eşimin beni dışarı çıkarıp yemek yedirmesine kadar çekmiyordu gezmemizi bile istemiyorlardı hep ben susuyordum böyle olunca eşimde tecilli askerdi ailesi böyle yapınca reçelini bozdurdu Mayıs askeri olarak çikti ailem eşimi yemeğe çağırdılar gezdirdler ettiler askere gidecek die eşimde gitmeden önce cansu ben gelene kdr sizin yaninizda Dursun baba demiş aileme herşey yolunda gidiyordu babam da orda da burda da dursun demiş askere teslim ettmiz günde eşim bana kesnlikle ailenin yanına gitmeni istemiyorum cansu benim ailemin yanında kalacan dedi bende sırf üzülmesin 21 gün acemi birliği bitene kadar dururum die tm gitmem dedim ona gelmesine 1 hafta kala annem rahatszlandi mecbur anneme bakmaya gitmek zorunda kaldım anneme geldim die eşim beni ne aradı ne sordu hastalandım yine aramadı yemin törenime bile gelmesin cansu dedi izine geldi Ankara'ya 3 gün geldiği gün yanına gidecektim mesaj attım geldin mi die bana işine bak yazma bana gözüme görünme daha bir sürü küfürler yazdı aramızda yarım saatlik mesafe varken beni görmeye bile gelmedi evdeyken bile en ufak şeyde bana küsüyordu uzatiyordu herşeyi ben onunla 5 dk küs kalamiyordu o 5 sene küs kalacak şekildeydi ağlasam bile 5 dk gidiyordum omzuna yatıyordum hep ben alttan aliyodm kadın olduğum halde o kdr kötü sözler söyledi ki bu sefer gururuma yediremedim beni hastayken bile görmeye gelmedi bende o gelince ona gitmedim usta birliğine Adana'ya gitti hala aramıyor sormuyor bile doğumuma 50 gün kaldı gelir mi gelmez mi bilmiyorum bile bütün kıyafetlerim kaynvalidemglde odamdaki resimlerimizi kaldirms mıdır die bile düşünüp kıyafetlerimi almaya bile gidemiyorum çünkü beni eşimin ailesi bile 1 gün naptın kızım die bile aramadı eşim benimle olan sosyal medyaki bütün resmlerimizi silms çok zoruma gitti ne yaptım ben diyorum hamile psikolojimle bile sırf beni ailem üzgün gormesin hasta die gülüyormus gibi yapıyorum ama içim yanıyor