Kızlar merhaba ben yeni evliyim Kasım'da 2 sene olucak ve kocamdan çok soğudum yaptıklarından hareketlerinden davranışlarından okadar soğudumki aynı yatakta yatmak istemiyorum o böyle eve gelince hep mutsuz oluyorum 6 aylık bir çocuğum var onunla ilgilenmek istemiyorum o eve gelince ya sesini bile duymak istemiyorum neden böyle oldum diye sorcaksınız aile apartmanında yaşıyoruz hesaplarımız bir ama evimiz ayrı ve sürekli onlar yüzünden tartışıyoruz eşim çok aileci yani kusura bakmayın geçen gün bornozlaydım kapımı çaldılar görümcemler eşim hemen kalkıp üstünü giyinip kapıyı açtı onları içeri aldı akşam saat 10 ve arayıp müsait misin diye soruyorlar kaynanama aynı şekilde saat 11 de evime gelir müsait misiniz diye sormaz asla çok yıprandık biz hesapları ayıralım diyorum kardeşimin düğünü var diyor ailemde düğün bitsin ayrılmasa seni alıcaz dediler bir yanım eşimle bir yanım diyorki daha 2 senedir ne kadar çok şey yaşadın git oda gelirse peşinden gelsin gelmezsede gelmesin çok arada kaldım eşimle aram çok iyidi hep ailesi sebep oldu bunlara herkes evinde mutlu huzurlu olan sadece bize oluyor