Nisanliyekn yüzük atma mevzusu defalarca.knsldu kaderdi atamadım . Sonra evliliğimin ilk aylarında hayatımda herşeyi gittim gelmedim bosancktm aile büyükleri araya girdi babam yok buarada mecbur kaldım geri geldim geldiğim gün pişman oldm gitmek istedim hamile kaldım dönemedim ama hamilelgm boyunca çektiğimi bır ben blyrm annesoyle muhatap olmyrdm doğuma annesinin yanına götürdü stresli günler geçirdim annesi laf vuruyordu sonra eşimi doldueup üstüme yllyrdu çocuğumu da oyuncak etmslerdi o oda bu oda gezdrydulr kırkım çıkacağı gün neden annen bebeğimi oyincak yapmış yeter oyuncak dgl ddgm için eşim vurdu bana abartma bebek gormemssn diyerekten bileziklerim onlardaydi diye sesomi cikarmadim bırakıp gtsem annesi üstüne yatck diye annesinden nefret edyrm dayandım ddm evime gidince gidcm sonra geldim baktım bebeği Cook seviyor ginahim geldi ddm neyse belki annesi vardı annesi doldryrdu şimdi annesi yok hiç de annesi doldrmyr bugün bebeğimi hastaneye gtrcktik iki aylık hava çok sıcak dolmuşla gittik coook bekledik cimrilik yapyr ailesine para vryr pisliğini de ben cekyrm coccuk kıpkırmızı olms sıcaktan taksi çağır yok ben vercm parayi yok patladım gidenee kadar iki saat durakta bekledik sonra geldi gttk çıktık muane olup dolmuş yok taksi çağırmadi o sıcakta yürüyerek eve geldik . Çocuk yanyr başı diyorum sicak ev kapıları pencereleri aç diyor sıcak dgl sen kafayı yemssn su oldum ddm öyle tmm karismyrm bsy olsa sen gorurusn sonra dayanamadım kapı pencere actm sonra bir baktım oğlum emmyr yerinden kaldryrsn aglyr huzursuz bir sıkıntısı var anlmyrm sonra elimi sırtına attm ateş nasıl oyle hemen şu getirdim banyo yapttrdm rahatladı emdi uyudu ve eşim bana diyor ki ev sıcak dgl sen kafayı yemmsn çok skldm gitmek istyrm hemde coook uzaklara ama blmyrm napcm ne edcm blmyrm eşimde pek iyi dgl kendjni öldürür diye korkyrm