Artık kendimde suç arıyorum gercktn benmi çok kisknacm diye.Ne gelirse başıma kaynimin nişanlısından geliyor daha öncede bir post acmisitm eşimle kaynım dışarı çıktı nişanlısıyla onun arkadsida gelmişti ve eşim bana söylemedi ben storilerden gördüm.Kaynim kayınvalidem kayinpederim fln şehir dışına çıktı dün cenaze vardı.Nisanlisida hastalanmış oda eşime demiş hastaneye fln götürürmüsün diye sabah işten geldi yattı 2, saat sonra kalktı böyle böyle bir hastaneye götürim gelim dedi tamam dedim bende kizıda aradım hayırdır noldu geçmiş olsn diye başım dönüyor ellerim titriyor fln dedi.Neyse kapattık sabah 10 dan beri eve gelmedi hala ariyorm napiyosun diye işte yemek yedik yok kahve içiyoruz abimin aklı kaliyormus tek bırakma dedi diyor ee al getir buraya dedim yok söyledim de gerek yok diyor dedi.Hla gelmedi az önce yazdm dedim ki tek bırakma sen ben kapıyı kitliyorm anahtarida almiyorm naparsan yap hadi iyi geceler dedim.Bana sen ne fesat bir insansin ne kıskanç bir insansın işte eve gelini bilmem napsinlar fln yazmis bende dedim hasta olan insan hastaneye gider muayane olur gider evine yatar bu ne naz böyle çocuk başımı bekliyon napiyon sen bu saatte onla dedim.daha cevap yazmadı valla eve almıcm artk zatn calisiyorm ona mı minnetim var benim.Sürkli sürkli biktm artk