Ya içimde biraz sebepsiz bir sinir vardı sonra sessiz sessiz dışarıya bakıp ağlamaya başladım sonra eşim geldi noldu felan dedi sarılınca hıçkıra hıçkıra çocuk gibi bildiğin iç çeke çeke ağlamaya başladım .şimdide böyle hevessizim böyle nasıl diyebilirim ki ben aşırı enerjik hayat dolu biriyim aslında iki üç gündür böyleyim hani gezmek istemiyorum yada zevk aldığım şeyleri yapmak bile içimden gelmiyor gibi garip bir huzursuzluk var ve sebebini çözemiyorum hormonlardan mi neyden bilmiyorum 33+3 günlük hamileyim benim gibi olan var mı sizce nasıl geçer yürüyüşe cikiyorum ağlayınca felan rahatlıyorum ama bebeğime iyi gelmez ki bu kadar ağlamak normalde hamileliğim çok rahat ve güzel eğlenceli geçti ama insAllah geçer hayırlısıyla bana dua edin olur mu .Gurbetteyim bütün sevdiklerimden uzaktayım kalabalık aileden çıktım burda da öyle çevrem yok iki üç komşu var ama hepsi yaşça büyük kapıda selamün aleyküm aleyküm selam yani hep evdeyim yedi yirmidort bundan diye düşünüyorum ben bu İstanbul'a alışamadım sanırım aslında sebepsiz diyorum ama ufak ufak içime attiklarim belki de böyle yaptı umarım geçer