Yanlış anlamada aşağıya ergoterapiye gidiyoruz yazmışsın ,konuşma gerigi var geç konuşma yazmisssin yani bir kalıba sokmak istemiyorum ama ,kendini ifade edemiyorsa çocuğun belki kadınlada alakalı değil bak ben senin cocugunu bilmeden yorum yaptım ,arkadaşımın çocuğu konuşamıyormus o yüzden saldırma egilimi vardı yazdım, kendini yada duygularını tam ifade edemeyen geç konuşan istediğini tam ifade edemedigi için, biraz saldırmaya ,meyili oluyor çünkü isteklerini tam dile getiremediği için sinirleniyor ,belki kadınla bile ilgili değil diğer çocuğa vurması senin çocuğunun ,kadın tabikide kendi çocuğunu sevebilir, bunda kıskanacak ne var,benim oğlum mesela bir annesinin sevdiği bir bebek görünce ay ay diyip oda seviyor, bizimkide saldırdı dediğim yerden yere vurup dövmedi sonuçta ,elindekini zorla cektistirdi ama o anlarda bebeğim strese girdi, vurma bile olmadı ama bebeğim iki gün korktu yani çünkü alışık değil öyle bir ortama ,kadın da rahat edemiyorsa tabikide görüşmek istemez yani karşı tarafta suç yok senin çocuğuna biri bir kere vursun , inan bu kadar rahat anlatmazsin oda çocuk buda çocuk diye tamam ikiside cocukda sizin çocuk düzelmiyorsa süreklide neden aynı ortamı çeksin kadın kendi bebeği etkileniyor ,bence sana birşey dememis terbiyesizlik etmemiş baktı rahat edemiyor çocuklardan bu yüzden uzaklaşmış bunda birşey yok ben birşey göremedim