0 oy
436 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ailemle 3 senedir konuşmuyorum bir mesele yüzünden bugün kardeşime mesaj attım ne yapıyorsun diye kim var evde diye şu an çok korkuyorum bilmiyorum neden eşimin tepkisini merak ediyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olay ne bilemeyiz ama ben olsam aileme asla 3 sene kus kalmazdim hakkinda hayirlsi olsun
(17 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Biraz daha aç konuyu

Ailen ile konuşurken su kocadan niye kokuyursunux anlamadım 

Ben anamın kardeşlerimin yolunda ölüm varsa bile giderim kimse tutamaz beni
(17 puan) tarafından
Ya sebeplerin birçok sebeplerim var şimdi burada uzun uzun anlatamam ama hani sabah mesaj attığımda biraz aslında çekindim iraz da hani içime bir korku düştü acaba dedim mesaj atsan bana bir şey falan derler mi diye yani eşimle alakası yok eşim hep diyor git
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Bende ablamlarla bazen tartışırım ama küsemem 3 gün max.. Dayanamam o yüzden 3 sene çok ama yazmakta çok iyi yapmışsın et tırnaktan ayrılmaz... 
0 oy
tarafından
Kardeşinle seni küstüren eşin miydi eşinden korkuyorsun bu kadar
(17 puan) tarafından
Kardeşimle küstüren eşim değil bazı sebepler vardı konuşmadık sadece sabah mesaj attım için kardeşime biraz korktum açıkçası
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Eşinin karışmaması lazım konu eşinle alakalı olsa bile çünkü o dengeyi sağlamak ve korumak gerek eşin sana konuş veya konuşma diyemez bence 
(17 puan) tarafından
Eşim bana git diyor zaten ailenin evine kaynanam kayınpederim de diyor Ne bileyim Sabah mesaj attım böyle içimde bir korku oluştu
(1,463 puan) tarafından
Korku eşinden değil o zaman ailenin vereceği tepkiden korku heyecan endişe hepsi bir arada kuzum
0 oy
tarafından
Bunca zmn beklemenız hata ne olursa olsun bana küs kalamazdm heralde cevap verirse banada söyle cok merak ettim
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Sonuç Cevap gelmedi mi
0 oy
tarafından
Korkun ssebebi sana.ters bir.msj.atar attığına pişman olursun diye..yada daha kötu tepki verir diye sanırım..sebebi.ne olursa olsun bir adım atmışsın yine cnm..bu guzl bisiyde 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 748 göst.
16 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Berna65 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1anne (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 648 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cemrenin mamasi (9,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,156 göst.
3 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,900 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...