Bir düşmediler yakamdan bunlar evlerine gitmiyorum gelmiyorum bana gelmek istese görümcem kaynanam hep bir bahane üretiyor um ben açken çocuğuma bir süt alamzken kapımı çalıp yüzüme bile bakmayan insanlar anamin yoladigi bir tabak yemeği akşam yemeği yapardık eşimle benim kapımın önünden geçerler di kapımı bile çakmazlar di görümceme meyveler sebzeler görürlerdi eşim çalışmıyor çocuğum hasta bizi birkere bile aramayan insanlar eşimle bir olduk çok şükür Rabb'im verdi ev aldık durumumuzu düzeltik arabamızı aldık sonra bunlara tatlı olduk. Kaynimla 10 yıldır konuşmuyorum ne onla ne eşinle bana anneme pis küfür etti şeref*siz şimdide kocamı arıyor ben kiradan bıktım ev almak istiyorum kiredi çekecem ama karının altınlarıni ver bana bana yardım et alayım evi demiş lan ha *at sen bana lakablar takıp hakaretler ediyodun noldu şimdi allah seni banami muhtaç etti neyse eşim geldi bana dedi eşime dedim değil altinlarimi günahımı vermem aylene eşimde diyor ki batmış batmasa verirdik dedim nah verirdik ben günahımı bile vermem eşimi aradı eşime dedim onlar benim çocuğumun geleceği ben vermem eşimde vermiyor dedi eşime halen ikna et al diyor ne yüzsüz lük eşimde verelim kendi kötülüğünden utansın diyor bende vermek istemiyorum ben miletin evine hamile hamile temizliğe gidiyor ken onun eşi evde yan gelip yatıyor du ben ne halen tırnaklarımla kaziya kazıya yaptım herşeyimi niye vereyim siz olsanız verimiydiniz