Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Gece başımıza gelenler çok korktum yaa
0
oy
431
göst.
10 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
Mrvk04
(
253
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ay nolur içimi ferahlatın sizde de oldumu böyle şeyler oğlum 3 yaşında yanımda uyuyor gece 5 civarı birden uyandı rüya gördü korkttu sandım uyur dedim ama uyumadı korkudan ağladı ve bişeyler olduğunu gördüğünü söyledi gösterdi oda 3 harfliler mi desem yani başka ne görür ki parmağıyla gösterdi duvardan duvara gözleriyle takip etti başka odalar geçtik orda da peşinden geldiler sanki eşim de bende çok korkttuk ilk defa böyle oldu çünkü her akşam mutlaka okurum uyandı 2 saat yatmadı sonra zar zor uyudu ama yatana kadar kaç kere okudum okumadığım dua kalmadı inşallah bi daha tekrarı olmaz Rabbim evlatlarımızı böyle şeylerden muhafaza etsin inşallah…
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
12
Cevaplar
+1
oy
10 Haziran 2023
Sunshine
(
92
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım o gece terörü olabilir uykudan tam ayılamamış olabilir sen okumaya devam et
10 Haziran 2023
Mrvk04
(
253
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum valla nedir ne değildir tek temennim tekrar olmaması
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende aynısını yazacaktım gece terörü olabilir dahada devam ederse doktora götürün canim
10 Haziran 2023
Linkin
(
20,469
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence de gece terörü. Oğlum da uykudan uyandı zannediyoruz. Biseyler gosteriyo ediyo.ama aslında gerçekten uyanık değil. Ağlamaya devam ediyordu. Işıkları açıp gerçekten uyandırdığımiz zaman geçiyordu ancak ağlaması. Biraz konuşup sarılıp tekrar uyutuyordum. Bir ara çok olmuştu. Sonra geçti sukur
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kıyamam benim de beş yaşında oğlum var bazen korkar ağlar ama rüya gördüm der gecer
10 Haziran 2023
Mrvk04
(
253
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimkide nadir korkar hatta nadir yani öyle kötü rüya görür ama dün geceki çok başkaydı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Gargamel
(
12,852
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız korkma kaç kere oldu benimkilere arada olur öyle şeyler normal
10 Haziran 2023
Mrvk04
(
253
puan)
tarafından
yorumlandı
Naısl oldu korkmadınız mı hiç bişey mi görüyorlar onlarda
10 Haziran 2023
Gargamel
(
12,852
puan)
tarafından
yorumlandı
Orda biri var diyordu benlm oğlum :) ilk de korktum tabi ama 1.2 olunca korkmadım artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Dün gece benle bebegimde baya korktum resmen ödüm p.m karıştı o derece arka odada uyuduk kızımla nedense o odada birsey var eşimde kaç kez korktu o odadan durmadan sirkeyle silerim ama yok hep var artık korkmaya başladım:(
10 Haziran 2023
Mrvk04
(
253
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim esirgesin çok zor bir durum bi daha olursa baş edilmesi zor olur ya
10 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
yorumlandı
Defne yaprağı yak bol bol o oda da bir de evde bakara suresi açın okuyun yada
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
O odada kur an okurum kur an hep o odadadir bilemiyorum bebeğim gündüz bile orda yatamaz baya ağlar
10 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğal sirke ile sil canım
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Peki neden hep öyle oluyor
10 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim şimdi ne desem bu varlıklar bizler gibi bizimle aynı evde de yaşıyorlar kötüleri wc banyo iyileri sen namaz kılsan arkanda saf tutar diye duydum kur-an okusan gelip dinlerler peygamberimiz okuyunca saf saf gelip dinlemişler
Biz her durumda Allahtan muhafaza için bol bol dua edeceğiz tedbirende wc ve banyoda çok oyalamayıp giriş çıkış dualarını okuyacağız özellikle wcde çıplak olmak çok tehlikeli diyor hocalar çocuklar daha temiz denk geliyor olabilirler bu bir dönem tabi büyüdükçe zihin kiri gormeyi engeller sen dualarını oku bakara suresi mutlaka evinde okunsun yada internetten aç üzerlik bitkisi defne yaprağı bunları tütsü gibi yak
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu eve 2 aydır taşındım ev baya bazen sıcak oluyor en serin oda orası arada bir gidip koltukta yatarız eşimle oda kendine serin bulduğu odada yatar diğer odalarda böyle durumla karşılaşmadık eşim kaç defa ter içinde yanıma geldi baya korkmuş şekilde bende dün yattim durmadan yatarım ilk defa dün öyle oldu uyanıyorum kendime gelip sakinlesiyorum bir daha aynisi hastaydım dua flnda okuyamiyordum sabah ezanı okundu kapıyı açtım içeri hava girsin diye sonra kızımla rahat rahat yattık kızım genelde koynumda yatmaz o gün koynumdan çıkmak istemiyordu bakara süresini aciyorum kur an okuyorum :(
10 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen iyi düşün canım Allaha sigin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Farkli_kadin
(
2,744
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde de olmuştu. Ayaktaydim anne arkandaki kim dedi. Kim oğlum dedim. Kapkara kocaman gözleri var ya diyor. O gün feleğim şaşmıştı :D çok şükür abdestsiz adım atmaz oldum bir daha da olmadı öyle bişey
10 Haziran 2023
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay bana ufak capli bi inme inerdi galiba o an
10 Haziran 2023
Farkli_kadin
(
2,744
puan)
tarafından
yorumlandı
Geldi zaten kız :D annem bizdeydi. Çocuğu almamla annenim yanına bir gidisim var :D
10 Haziran 2023
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah esirgesin canimm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Derya deniz misali
(
1,304
puan)
tarafından
cevaplandı
Kuzum tv de telefonda gorduklerinden çok etkileniyorlar bizimkide gece uyurken birden sicrıyor bocek var fln diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Emineninanesii
(
5,231
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlattığın tam olarak uyku terörü kuzum sakinleştirmeye calis dikkatini dagit
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Cinlerde insanlar gibi yaşıyor yiyor içiyor evleniyor imtihana tabi tutuluyor, çoğalıyor sadece görünmüyorlar, onlarlada ister istemez imtihan oluyoruz, geçmiş olsun bacım Allah evladına şifa versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Miraysu
(
2,940
puan)
tarafından
cevaplandı
Telefon falan bakıyor musun orada belki değişik şeyler görür robot gibi falan benim oğlum da öyle falan bazen bakar telefondan artı Bir de çocuğun falan karıncayla falan oynadı mı karınca ile oynarsa falan da o da karıncalar rüyasında falan girer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Zeynepyusuf
(
47
puan)
tarafından
cevaplandı
4 yaşındaki oglumda aynı şekilde gördü hoca muska yaptı çok şükür devamı gelmedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklar günahsız olduğu için algıları daha açık oluyor yani birşeylere denk gelmiş olabilr yada izlediği bir figur onun zihninde uykuyla karışık canlanmis olabilr
Benim oğlum 4 yaşında hep belgesel bakıyoruz gece hastalandı yanimda yatarken elimi karnının üstüne koydum birden avaz avaz bagirark kendini yataktan attı ışığı falan yaktım benim oğlum dedim zor sakinleşti elimi yılan sanmış okudum bol bol ayet-el kursi korunma ayetleri okuyabilirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Haziran 2023
4cocukluanne
(
168
puan)
tarafından
cevaplandı
TV den gördüğü şeylerden etkileniyorlar korkuyorlar bide alerji ilaçları zaditen felan gibi suruplarin bu şekilde gece terörü etksi var canm bı arkadaşımın kızı da böyle korkuyordu 4 yaşında alerji ilaçları kullanıyor Muş benim oğlum da kullanıyor doktor dedi gece terörü yapar olmadık şeyler görür çok tavsiye etmiyorum bu ilaclsri dedi arkadasa da söyledim bıraktı kullanmayı artık korkmuyor uyanmiyor dedi ilaç kullanıyorsanız dikkat edin ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
339
göst.
Gece gece acıktım başımıza gelenler
3 Mart 2022
Diğer
kategorisinde
Esra_esra
(
2,623
puan)
tarafından
soruldu
+3
oy
13
cevap
554
göst.
Dün başımıza gelenler
11 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Melek8663
(
858
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
13
cevap
1,097
göst.
Kiracılar okusun. Başımıza gelenler
30 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Beren92
(
157
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
0
oy
6
cevap
320
göst.
Kızlar kaza yaptık bugün başımıza gelenler..
11 Mart 2023
Diğer
kategorisinde
Piskopos-_civciv-_
(
6,085
puan)
tarafından
soruldu
412,980
soru
12,433,842