0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (7,935 puan) tarafından
Yaklasik 1 haftadir başladim şimdilik iyi gidiyoruz ama geceleri bagliyorum ve bi disari cikinca bu ikisini ne zaman birakabilirim ne kadar surer tam anlamyla

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hepsini bi anda yapman lazım yoksa öyle alışır ve daha zor olur senin için şimdi kızım 16 aylık bebekliginden beri götürüyorum korkmasın diye dün terlik aldım kendi yapsın diye baya ağladı oturmak istemedi genelde kendim tutarım öyle yapardı şimdiden başladım ben ilk önce tuvalet korkusunu yensin sonra bi anda bezden birakacam insallah
(7,935 puan) tarafından
Tuvalet korkusunu yendik sukur şimdilik gunduz tuvalette yapiyo
tarafından
Hadi maşallah bi anda bıraktır bezi senin için daha iyi olur akşama doğru fazla su verme öyle pek kalkmaz tuvalete
(7,935 puan) tarafından
Tamam cnm çok tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi süresinde dışari çıkmadım üç günde tamamen öğrenmişti şükür geceleri bir seneye yakın bağladım ama hiç yapmadı keşke diyorum gece hiç baglamasaydim, dışarı çıkınca baglamamak gerekiyor bence aklı karışıyor çünkü 
(7,935 puan) tarafından
Ahahahahha melekkk oturarak alisti lazimlikta yapiyo ayakta yapmaz asla
tarafından
Malesef lazimliga yapıyor annem eve bile aldı çocuk takıntılı başka birinin evinde çiş yapmıyor geleceğin kadir ezildisi givi neymiş *** kokarmis :Dd
(12,993 puan) tarafından
Ahahah kizlar ya :D benimki tam bir erkek cocugu :D basta bizde lazimliga yaptik biraz ama sonra klozete tuttum hep ayakta. Simdi heryerde ayakta direk cikarip yapiyo :D simdi kendide ogrendi cisini kendi yapip geliyo evdede
tarafından
Canım benimki bı kere okadar dedim bekle sen git koca cadde de direk aç ulu orta sula :D okadar utandimki resmen kafamı kaldiramadim direk suyla temizledim ilk defa yapınca ben şok:D
(12,993 puan) tarafından
Amaaan cocuk bu napalim :D bizim heryerde izimiz var
0 oy
(259 puan) tarafından
Bnm kızım 20 aylık başlamadım daha geç mi acaba 
(7,935 puan) tarafından
Benimki agustosta 3 yasina gircek tam aklinin erdigi zaman seninki erken canisi
0 oy
(3 puan) tarafından
2.5 yaşında başladım bırakmaya ilk önce lazimligini kendi seçti öyle başladık geceleri bez bağlamadim  dışarı çıkarken de bağlamadim bence sende geceleri felan bağlama öyle daha çok zorlanır 
0 oy
tarafından
Neden gece bezliyorsun.

23 ayının bitmesine son 1 hafta vardı başladım. 7_10 gün arası tam ogrendi
0 oy
(8,132 puan) tarafından
Bir ay sürer diye düşünüyorum canım benim öyle olmuştu. 
0 oy
(993 puan) tarafından
2.5 yasnda bıraktı bezi benim kiz

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 205 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Catzzz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 314 göst.