0 oy
129 göst.
Aile kategorisinde (280 puan) tarafından
Su anda 22 aylik konusamiyor. Lazimliga oturuyor eğlencesine ama daha anlamadi ne ise yaradığını. Ne zaman baslamak gerek, cocugum ne yaptığında zamani gelmis dicem? 

6 Cevaplar

0 oy
(297 puan) tarafından
Canım bende başlayalı 3 gğn oldu 28 aylık tam anlamıyla konuşabiliyo ifade ediyo kendini bide başlamamdaki en büyük sebep gece bezi kuru oluyodu sabah kalkınca işiyodu son olarak çişi kakası gelince söylüyodu 
-Reklam-
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Sana ravsiyem  su yaz bitiyor kışa giricez  bence 22 aylik ideal ama yazın  sıcaklarda daha iyi olurdu çünkü uzun ve meşakkatli bir süreç istiyor  şimdi başlasan 2 ay alışma suresi ekimin sonuna doğru alışmış olur ama yok tam kendini  anlatamıyorsa  bu kışında idare et sene haziranın başında hemen başla .
0 oy
tarafından
Bence simdi anlat uzun uzun cisimiz kakamiz gelince buraya oturup yapicaz bezi artik kullanmayacagiz gibisinden hatta kukulinin falan cis kaka videolari var onlari izlet iyice kavrasin ne oldugunu arada bir oturttur oyun yapar gibi bir kac ay boyle dene  onun disinda hazir oldugunu anlamanin bir kac yontemi sabah bezi kuru kalkiyorsa,kaka yapinca rahatsiz olup bezini cekistiriyorsa,kaka yaparken koltuklarin falan arkasina saklanip sessizleşiyorsa hazir oldugunun bazi sinyalleri bunlar. Konusma olayina gelince ben ogrettigimde de konusmuyordu 27 aylikti ama iletisimi kuvvetli mesela bir sekilde kendini anlatiyo cis demeyi ogrenmisti ben tekrar ede ede. 
0 oy
(761 puan) tarafından
Çocuğunuzun istediği zaman biz hep kızıma diyorduk tuvalete yapalım feln asla kabul etmiyordu.30 aylıkken tatilden geldigimz sabah ben artık bez takmicam tuvalete gidecem dedi.ki denize bile bezsiz girmedi.ilk 2 gün ben götürdüm.3 gün kendisi söylemeye başladı.zamana bırakın bence
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Bizim hemşire gece bezi sabaha kadar kuru kalıyorsa başlamanın vaktidir demişti, ama bizimki 28 aylık hala gece dolduruyor bezini ne zaman kuru kalkacak merak ediyorum
0 oy
(214 puan) tarafından
Biraz erken senin canm yaaa....

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
10 cevap 391 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,499 puan) tarafından soruldu