Bu saat oldu hala yok eskiden olsa arardım nerde kldn diye ama öyle bir terslerdi ki sürekli kızardı işim var işim var diye eğer işim bitse zaten ararım geleceğimi söylerim diye, yaklaşık iki senedr bu şekilde aradım baktım olmuyor sürekli kızıyor artık sormamaya başladım. Ama düzeldigi yok kendisi esnaftr 8 de kapatıyor dükkanı eve doğru gelince de burda abisinin bakkal dükkanı var ona yardım etmeye gidiyor saat 12 1 anca eve geliyor. Abisi tek değil ki 2 3 kişiler ona ihtiyaç yokken her gece bıkmadan gidip oturur oraya ben artık onu beklemekten çok yoruldum. Bugüne kadar düzgün ne bir akşam yemeği yedik nede bir kahvaltı yaptık beraber 2 yıldır evliyim asla eşimle tek evde oturup böyle bir kahvaltı yapmışlgimiz yok her hafta sonu annesini alır köye gider hafta içi de işte asla bana vakit ayiramiyor. Ama insan da hiç mi heves olmaz ya eşiyle zmn geçirmeyi hiç mi istemez bir insan anlamıyorum ki bir kere olsun beraber bir gün yaşayalım istiyorum bu da çok şey mi Allah aşkına kızlar ne yapmalıyım nasıl davranmalyim sürekli söylüyorum ona ama anlamıyor