0 oy
1,184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Hanımlar bugün sınavda eşim beni beklerken kuzenımle karşılaşmışlar ve sınav olduğum yer sanayi bölgesi olduğu için bekleme yeri yok.Okul önünü de görevliler boşaltmış.Onlarda arabayla bi pastaneye gidip çay içmişler. Çok moralim bozuldu sürekli görüştüğümüz  yok aynı durumda ben olsam gitmem ki eşim kendi erkek kuzenimle bile gitmeme izin vermez  kıskanır.sizce abartıyormuyum :(

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzenın kız mı yani anlamadım
(25 puan) tarafından
Evettt
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanı benım kuzenımle gıtseler sorun etmem ama herkeısn ılıskı dınamıgı farklıdır acıkcası, esım ben kuzenımle gıtsem sorun eder mı bılmıyorum? Ama neden gerek duymuslar senı mı bekledıler beraber
(25 puan) tarafından
Uzun konuşmamışlar ayrı oturduk diyor
(51,497 puan) tarafından
sohbette edebilir niye icinizi bu kadar karartiyorsunuz sen tepki verme diye de telefonla konuştum demistir icinde kötülük olan adam gelip bunu sana anlatır mi
(25 puan) tarafından
Orasında öyle tabi
tarafından
Belki bir yerden duyucagini düşmüştür
(25 puan) tarafından
Olabilir direk çıkar ckmaz söyledi zaten
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Bence gayet normal niye art niyet olsunki boşuna canını sıkma bence
(25 puan) tarafından
Ben şahsen yapmam kuzenimin eşiyle bi yere gitmem ve eşim de  kendi amcasından bile kıskanır beni böyle yapması garip geldi kardeşim o diyor. Aynı şeyi ben yapsam ne hissedersin dedim  haklısın diyo hayır dıyemedım foto kuzenim telif etmiş
(1,528 puan) tarafından
Karakter meselesi bende olsam gitmem ama kuzenimi tanıyorsam zaten sorun yapmam kuzenini tanıyorsundur az çok hafif birimi ne bilim iş atacak tipte mi eğer öyleyse kızardım yani kişiyi bilmeden de kötü yorum yapmak istemem
(25 puan) tarafından
Yok aslında öyle biri değil konuştuğu da var ama ben ilk defa karşılaştım böyle bi durumla ve hep eşimin erkek kuzenlerine bile mesafelimdir karakter meselesi ama eşimden  hiç beklemediğim biişey çünkü başka kız arkadaşlarımızda gördü konuşmadı bile  4 senelık evlyiz 5 defa anca görmüştür bu kuzenimi
0 oy
(25 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşimle tartıştık bu arada  bende 10 haftalık hamileyim ve sınavda fenalaştım. Sonradan eşim söyledi iyice moralim bozuldu duygularım zaten karışık ve eşime güven problemi yaşıyorum 
(51,497 puan) tarafından
esin baska konu da güvenini mi kirdi
(25 puan) tarafından
Evet benden gizli saklı borç yaptı  kredi çekti yalanda yakaldm
0 oy
(25 puan) tarafından

Çok moralim bozuk  hamileyim birde karnım açıyor :( biraz konuşmaya ihtiyacım var 

(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kız sakin ol yaa alt tarafı elin adamı kocanizi bu kadar tepeye çıkarmayın sonra şımaracaklar.Bu durumun benzerini bnde yaşadım kırgınlığımı belli ettim.Sonra boşverdim şimdi adamı hiç takmıyorum tepeme çıkaracak halim yok boşver karşısında ağlama sert konuş konuyu kapat boş yere kendini üzme.
(3,895 puan) tarafından
Haysiyetsiz olan her şeyi yapar eşin başka karilara bakmiyormuş bu konuda karıya baktığını görmedin yalalamadım o zaman üzülme dediği gibidir bari bu konuda güven.
(25 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz
0 oy
(239 puan) tarafından
Valla canım haklısın ne diyim yani kendi kuzeniyle çay içse anlarım da eşim benim kız kuzenimle gidip kafede otursa hiç hoşuma gitmez ne alaka yani kimse kimsenin kardeşi değil artı herkesin kuzene bakış açısı farklı oluyo ben dogudayim mesela bizim burda kuzenlerin evlenmesi çok yaygın hele ki kocamın kuzeni benim için tam yabancı konumundadır hele bide eşime güvenmiyosam tam rahatsız olurum çok haklısın yani ama eşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürme derim çünkü böyle zamanlarda tepki gösterince hiç aklımda olamiyani aklıma düşürüyorsun diye savunmaya geçer bu erkekler sadece güzellikle uyar hoşuma gitmedi nasil ki aynı şeyi ben yapsam sen rahatsız olursun bı daha yaparsan bende rahatsız olurum de konuyu da fazla uzatma canım kendini de üzme bebişine zarar 
(25 puan) tarafından
Güven problemi var zaten ama kafamda sürekli kuruyorum bide yalan soyledı telefonla konuştum zaten hep dedi ama 1 dk annesiyle konuşmuş sadece
(239 puan) tarafından
Ah canım kafanda sürekli niye kuruyosun acaba Nasreddin hoca boşuna bana damdan düşeni getirin dememiş yani seni senin gibi olan anlar eşinin hatalarını yanlışlarını yakalamişsindir muhtemelen o yüzden güvenin kalmamıştır güven kalmayınca da insan her türlü şeyi bekliyor onlardan ben eşime güveniyorum diyen insanları da anlarım çünkü eşleri gerçekten sadıktır niyetleri temizdir ama bazısı da gerçekten yaptığı yanlışlar hatalar yüzünden psikolojimizi bozuyolar  sonra her şeyde onlardan suphlenince sen niye böylesin niye bana güvenmiyosun oluyo seni şizofrenlikle bile suçluyabiliyolar halbuki buna sebep olan onlar ama gelde anlat
(25 puan) tarafından
Kesinlikle şimdi bana diyoki sen hastasın
(239 puan) tarafından
Peki aynı şeyi sen yapsan mesela o sinavdayken ondan habersiz onun erkek kuzeniyle sen kafede otursan konuşsan onun tepkisi ne olurdu yani bu durumu gerçekten normal karşilasaydi ha o zaman tamam derdim ama bunu kabullenmez bu durum hoşuna gitmezse o zaman sonuna kadar haksız eşin
(25 puan) tarafından
Sorun etmezdim diyor ama kendi amcasından bile kullanıyor halbukı  baya tartıştık ağladı yalvardı
0 oy
(702 puan) tarafından
Yani bı acidan bakınca çok muhabbetleri yoksa saçma,,bir açıdan bakincada tek beklemek istemişlerdir tanıdık görünce oturmuslardir birlikte bişey yok gibi aslında bilemedim
(25 puan) tarafından
Bilmiyorum yalan söylemesi de canımı sıktı
0 oy
tarafından
Kuzen muzen artık o işleri geçin şimdi devir değişti ah ahh neler duyuyoruz.gorusmediginiz biriyle eşiniz arabayla alıp ne diye götürüyor saçma geldi bana.benim eşim selam verir arabada oturur yinede oturmaz dişi sinekle bile kafasını kır.ar.im onun .şaka biyana sürekli gorustugunuz ortak biri olsa tamam diyecemde olmaz ya yanlış yapmış eşin.gozun üstünde olsun sen yinede tetikte ol canim
(25 puan) tarafından
Kuzenim aklıma bile gelmez ama zamanında eşimle çok problem yaşadım güven sorunum var belinde ondan kafaya taktım
tarafından
Yok belli canim sende de takintilik var onu da anladım da madem güven sorunun var madem problemleriniz var bide bunun üstüne neden çocuk yapıyorsunuz ki.sagliksiz bir hayata bı can daha getirmeseydiniz.aranizi duzeltseydiniz nebilim sorunlarınızı halletseydiniz önce.cocuk kolay iş herkes yapar ama önce bı kendinizi dinleyin.simdi seni kuzeninle aldatmış olsa ne yapardin çekip gidermiydin tepkin ne olurdu onu çok merak ettim
(25 puan) tarafından
Aldatma asla affedebilecegim birşey değil  ayrılırdım tabi çocuksa oldu bi kere ona da üzülüyorum bu sorunlar yaşandıkça
0 oy
(4,371 puan) tarafından
Niye gitmesin ayrica sen niye gitmiyosun yani ne garip kafalar var ya 
(25 puan) tarafından
Karakter  yasantı meselesi bizim çevremizde böle durumlar yaşamadığı için garip geliyo
(4,371 puan) tarafından
Bana da oylesi garip geliyo iste :))
(25 puan) tarafından
Bence bu karşılıklı anlayışla oluşabilecek bişey tek taraflı olunca sıkıntı
0 oy
tarafından
adam karsilasinca bisi ikram etmek istemistir. kuzeninde sorun mu var ki gitmesine takildin
(25 puan) tarafından
Ya öyle kötü biri değil ama alışık olmadığım durumlar ne bileyim bellide abarttım
(340 puan) tarafından
Bana anormal bir durum gelmedi. Yabacıda değil eşiniz naiflik yapmış olabilir. Telefonla konuştum demeside, belliki taktınız çok uzatacaktınız oyüzden öyle dedi. Basit şeylere bukadar takılmayın derim.
(25 puan) tarafından
Haklısınız biraz ne yazıkki kafama takınca uzatıyorum sonra pışman oluyorm
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Sen az cok taniyorsun kuzenini cıvık  bi kizsa bende istremezdim sahsen ama yok akli başinda bi kizsa ne olack oturup beklesinler beraber  esin ne is yapiyo bilmiyorum ama hicmi kadinli ortamlara girip cikmiyo oyle dusun hicte morqlini bozma
(25 puan) tarafından
İllaki karşılaşıyor mesafeli yaklaşır işte bile ama kuzenim de cıvık biri değil ama şaşırdım işte
0 oy
(987 puan) tarafından

Ben böyle şeylere hiç takilmam,sanki kocalarımız bulunmaz Hint kumaşı mı, insan beklerken sıkılır bu çok normal.hamilesin zaten sıkma canını yememiş ya adamı :D

(25 puan) tarafından
Ben fazla kıskancım takıntılı hale geldim ama eşim de çok sebep oldu bu duruma herseyde şüphe duyar oldum
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Bunun cevabı sende aslında, eşinle ve kuzeninle arandaki ilişkiye bağlı. Şahsen benim eşimle kuzenim aynı durumda olsak, ben aferin derim :) ayrı takılsalar kızarım 
(25 puan) tarafından
Aramız iyi ama sevgililerimizle bile niyetlere gitmedik tanıştırmadık dahi  o yüzden ilk defa karşılaştım bu durumla sonrasında  biraz abarttığını dusundum
0 oy
(993 puan) tarafından
Evet sen abartiyorsun 
(25 puan) tarafından
Haklısınız galiba
(993 puan) tarafından
Bosver herseyde birşey arama mideni bulandirma :)
0 oy
tarafından
Bence pek sorun edilecek birşey yok 
(25 puan) tarafından
Haklısınız bi anlık sinirle tepki verdim sonradan düşündüm bende eşimle konuştukça o da pişman oldu üzüldüğümü gördü
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben kendi kuzeniyle bile göndermem tabi karşı insanın kişiliğine bağlo
(25 puan) tarafından
Aslında severiz birbimizi ama ilk defa karşılaştığım bu durum sevgiliyken bile  gitmedi veya onun sevgilisine dahi başbasa bi yere gitmedim konuşmadım bile
0 oy
(498 puan) tarafından

Eşin kıskanç olduğunu biliyorsa seni saygısızlık yapmış. Ne münasebet kuzen kim ya:O 

(25 puan) tarafından
Ya aslında o benden daha kıskanç ama ilk defa oldu bu durum garip geldi  fazla tepki verdim
(498 puan) tarafından
Bence fazla değil genede eşine güveniyorsan tepki verme çok. Benim genel olarak kimseye güvenim yok
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Sinirlenmekte haklısın ne münasebet sen yokken gitmeleri. Madem senin çıkmanı bekleselermis birlikte giderdiniz
(25 puan) tarafından
Sanayi bölgesi olduğumuz yer ve çok sıcak dıye bi alt taraftaki pastaneye gitmişler işte  ben biraz rahatsızlandım  erken çıktım o zaman zaten kapının onundeylermis çok korkmuş  falan tartıştık ben biraz uzattım o da ağladı
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Gidemezzz !!
(25 puan) tarafından
Genelde sorun etmememiş buradaki arkadaşlar  ben biraz abarttım galiba
0 oy
tarafından
Abartmissin bence ne varki bunda kuzenin sonuçta sanayi bölgesi diyorsun orda bırakıp gidecek haliyoktu heralde bıraksa kızardım daha eşime 
(25 puan) tarafından
Haklısınız galiba ben fazla abarttım

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 732 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 769 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 703 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu