0 oy
1,146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Hanımlar bugün sınavda eşim beni beklerken kuzenımle karşılaşmışlar ve sınav olduğum yer sanayi bölgesi olduğu için bekleme yeri yok.Okul önünü de görevliler boşaltmış.Onlarda arabayla bi pastaneye gidip çay içmişler. Çok moralim bozuldu sürekli görüştüğümüz  yok aynı durumda ben olsam gitmem ki eşim kendi erkek kuzenimle bile gitmeme izin vermez  kıskanır.sizce abartıyormuyum :(

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne varki bunda. Şimdi sevgilimi olacaklar sanki. Eşin bekleyecek yer yok diye gitmiştir . Tanıdık diye onada bir çay ismarlamistir
(25 puan) tarafından
Fazla mı abarttım
tarafından
Fazla abartıp abartmadigini bilemem. Eşini sen daha iyi tanırsın.
Daha önce böyle şeylerle karsilastiydsn işler degisir
(25 puan) tarafından
Yok ilk defa oldu
tarafından
E o zmn abartilck bişi yok
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben sorun etmezdim aramızda güven problemi olmadığı için eşimde aynı şekilde ben yapsam sorun etmez
(25 puan) tarafından
Ne güzel güven önemli o bana güveniyor ama ben güvenemiyorum :(  bi yanım hep şüphe
0 oy
(132,226 puan) tarafından
yani bende giderim esimde gider bizde problem olmazda herkes farkli tabi 
(25 puan) tarafından
Öyle tabi istese söylemezdi belki ama arada yalan da söyledi
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Aslında çok normal bişey bu ama senin kocanda tuhafmis ne demek kuzenimden kıskanır? O öyle yapıyorsa sende tuhaf karşılarsn doğal olarak...

Haremlik selamlık hiç bana ve eşime göre değil.
(25 puan) tarafından
Tabiki  ama biraz fazla uzaaattım galiba o da çok pişman oldu. Normalde kısıtlayan biri değilim onu aksıne rahat bırakırım ama o  böyle yaptıkça kendimi kötü hissettim
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben kuzenlerim le kardeş gibiyim o yüzden gidebilirler ama sen fazla görüştüğümüz yoo demişsin bilemiyorum aranızda samimiyet yok demekki kıskanmassin haklı olabilirsin
(25 puan) tarafından
Bide eşim normaldede yanımda dikkat eder başkası yapsa eleştirir yani karşıdır bu tarz seylere
(1,881 puan) tarafından
Ozamn gitmemesi lazımdı belki kuzenin teklif etmiştir hayir diyememistir eşinle konuştun mu olamamasi gerektiğini
(25 puan) tarafından
O da aynı şeyi söyledi pişman oldu
0 oy
(2,271 puan) tarafından
ben olsam sorun etmem kuzenlerim hepsi ablam kardeşim gibi çünkü kocam için de oyleler güveniyorum hepsini yani ama herkes öyle olacak diye bir şey yok sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum  ama ben kendi kuzeniyle gitsem sorun eder çok kıskanç çünkü
(25 puan) tarafından
Bende bunu anlamıyorum işte kendine yazılmasını istemiyorsa başkasında yazılmamalı artık çevreden duyulan aldatan insanlar  hep en yakınınla kimseye güven olmuyor
(2,271 puan) tarafından
ee sende haklısın canım belli ki senin kuzeninle okadra yakın değilsiniz..benimki takmicagimi bildiği için gidebilir ama kızacagimi bile bile asla gitmez
(25 puan) tarafından
Benimkinde beklemiyordu böyle tepki vereceğimi   Bida asla dedi çok pişman oldu
(2,271 puan) tarafından
tamam kız öyle diyorsa sende fazla uzatma konuyu
(25 puan) tarafından
Uzatmadım bende
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Bence büyütülecek bir şey yok ama o seni kıskanıp kisitliyorsa sende aynısını yap en azından belki anlar
(25 puan) tarafından
Aynen haklısın ama benim karakterımde yok normaldede mesafeli yaklaşırım eşimin kuzenıdr olsa
(2,219 puan) tarafından
Yani canım ama ekstrem bir durum sonuçta hani akraba olmuşsunuz Bir ikincisinin de beklediği bir ortamda karşılaşmışlar normal yani keyfi buluşup gitmemişler bence kıskanılacak bir şey yok ama sen eşim beni kıskanıp kısıtladığı dediğin için ben o şekilde yorum yaptım
(25 puan) tarafından
Dışarda bi kere otururken bileğim  açıldı diye  çok kıskandıgını söyledi giyme bu pantolonu dedi  bu kadar giyimime bile karışıyor
0 oy
(51,497 puan) tarafından
kuzenin nasil.biri esin nasil biri benim kuzenimle esim gidebilir biz kardes gibi büyüdük esimde abla diyo küçük olsa da sorun olmaz di yilisik tipse esinde konusmaya.megilliyse bilemem kuzen kardestir 
(25 puan) tarafından
Kardeşim diyor zaten arada 3 yaş var ben birazda çok duygusal davranarak abarttm
0 oy
tarafından

Aklınıza genelde cinsellik geldiği için...

Ee sizde akrabayı zaten almak var :D

Dervişin fikri ne ise zikrine o oluyor iste

(25 puan) tarafından
Pardon?Nerden tanışıyoruz da böyle konuşuyorsunuz! Herkes haddini bilmeli evliysen ona göre davranacaksın. aldatmak illaki cinsellikle mi oluyor.Bizde akraba almak yok ama bu kadar  rahatlığı kaldıracak mide de yok
tarafından
Kuzeni ile çay içti midesimi:)) senin piskolaji gidik
(25 puan) tarafından
Tamam bi sizin psikolojiniz sağlam o yüzden  bu teşhisi  bana rahatça koyabildin.Bi kadın kolayca böyle şeyler düşünmez   Ve hamile oldugumuda söyledim   Abartmış da olabilirim.
0 oy
(17,967 puan) tarafından
Bilemedim şimdi kuzenin bekarmi
(25 puan) tarafından
Bekar ama konuştuğu var
0 oy
(13,133 puan) tarafından
Vallahi ben takmam da herkes farklı. Ben eminim eşimden bir de yapan kendine yapar yapsa Allah önüme çıkarır gevşekliği de var bende. 
(25 puan) tarafından
En  güzeli bu bence takmamak bende böyle olmak isterim
0 oy
(5,343 puan) tarafından
kendi kuzeniyle gitse problem etmem ama gorusmedigim kuzenimle gitse olay buyur 
(25 puan) tarafından
Görüşüyorum ama  bu zaman a kadar sevgililerimizle beraber bi yere dahi gitmedik  o yüzden garip geldi
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım bu kadsr sikmasan mi adamı oturup beklemişler bunda kötü birşey görmedim ben 
(25 puan) tarafından
Bende sonradan uzatmanın anlamı yok dedim zaten kırıldıgımı belli ettim onu anlasın yeter
(829 puan) tarafından
Umarım anlar
0 oy
tarafından
kendiniz diyorsunuz sanayi bölgesi diye akrabanızın başına bir şey gelmesin diye götürmüş. haksız yere suçlayıp adamı kendinizden soğutmayın bence
(25 puan) tarafından
Oda haklı tabi ama bu yüzden benden soğumaz heralde
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Eşim yapmaz öyle şeyler. Yani çok seyrek görüştüğüm kuzenimle hiç yapmaz kendinden yaşça küçüktür Ha belki bilmem ki ya duruma göre değişir yapmaz dediğim şeyi yaparsa işler değişir daha doğrusu 
(25 puan) tarafından
Ben görüşüyorum kuzenımle ama eşimle sureklı goruştuklerı yok
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Ben yapsam eşim net kızar. 

Bende kuzenimle samimi değilim o yüzden bende bariz bozulurdum...

Ama herkesin bakış açıcı yaşam şekli farklı bilemem

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 732 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 769 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 703 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu

409,168 soru