0 oy
1,112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimsenin hayatı kolay degil ama benim ki cogundan zor evde camasır makinası bile yok elimde yıkıyorum cok zor sartlarda yasıyorum maddi ve manevi çalışma sansım olsa bile yine aynı zor sartlarda yasıcem daha zor olacak hemde ailemden dolayı evlenirsem ailem bana karısmaz azıcık rahat etmek zevk almak mutluh olmak istiyorum siz zennediyorsunuız ki tek derdi evlenmek ben oglumu güzel sartlar altında büyütmek istiyorum hadi yine linçleyin bekliyorum beni anlayan 1 kişi bile yok pskolojık baskı görmek hizmetçilik yapmak istemiyorum evlenincede iş yapacam temizlik yemek vs ama bu kadar zor olmicek Bi düzenim evim olacak derdimi dinleyen beni önemseyen Bi eşim olacak belki 

42 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Hı hı evlen bakalım çocukla ne olacak.

Sen sanıyorsun ki başkasından olan çocuğumla giderim de mutlu olurum prensesler gibi yaşarım. O binde bir olur. Ya hayal ettiğin gibi olmazsa ne yapacaksın 

Bence gir bir işe çalış kendi ayaklarının üzerinde dur. Çocuğunla bir başka adama gidipte rezillik çekme.
tarafından
Niye elin mi kırık ya? Nasıl boyle kesebılırsın ozenmıyorsun o kadar OZENMIYORSUN ALLAH KALBINE BIRAZ MERHAMET VERSIN DAHA BIRSEY YAZMICAM
tarafından
Kızlar tamam deyin geçin boşverin bu arkadaşa bunları çok yazan oldu ama algıda sorun olduğu için onu da anlamayıp bişe alginizda sorun var diyo sjsjsj
tarafından
Ben daha once hıc yazan gormemıstım acıkcası o kadar ıcıme attım kı bu zamana kadar
(2,809 puan) tarafından
Yazan bendim :)))) ama o bana saldırmayı seçti kocana sahip çık a kadar getirdi :)))
(7,106 puan) tarafından
Ay gözde o kadar açıklayıcı yazmışsın ki kadın hala bizde yer yatağında yatardik diyor . Asmin sen almak istediğin yerden alıyorsun sen kocana her istediği yaptırırsın aldirirsin ama önce çocuklar . Gelmiş burdada aslanlar gibi sahip çıkıyor yok biz yer yatağında büyüdük . Önceliklerini öne koyma herkesin cevabına da salça olma zoruna gidiyor laf donderiyorsun
-Reklam-
+1 oy
(498 puan) tarafından
Neden lincliyolar ? Bebeğin kaç aylık ? Güveneceğin birisi olmalı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma allah güzel insanlar çıkarsın karşına inşallah 
tarafından
27 aylık oglum tek derdin evlenmek koca parası yemek vs diyorlar bende zaten önüme cıkan ilk kişiyle evlenecem demiyorum mesela bazen diyorlar cevremde işte biri var falan diye sizlerin fikrini almak için yazıyorum her hafta birini buluyor evlense de kurtulsak gibi seylet yazıyorlar
(498 puan) tarafından
Insanlara bakma canım çok konuşuyorlar haliyle boş konuşmuş oluyorlar kimse dusuncesini cümlesini tartmiyor. Bu önemli kararı sen vereceksin kimsenin fikrini alma çünkü burdaki çoğu insanın aklı  yok fikri çok.kimse kimsenin yaşadığını bilemez
tarafından
Yasadıgımı 1 gün benle yasasalar hak verirler
+1 oy
(754 puan) tarafından
Ne guzel bak calısckmıssın once bı calıs biraz kendi ayaklarının uzerınde dur belki cok daha iyi biri cıkar karsına 
tarafından
Calısacam ama abim Bi sorun cıkarmazsa
+1 oy
tarafından

VAllahi ablacım zor şartları filan boşver de Allah korkusu olan seni sevip saygı gösterecek birine denk geldiğin zaman niye evlenmeyecekmişsin yani? İnsanin mutlu huzurlu bi yuvası olmasından başka güzel ne olabilir ki? Sen kimseyi dinleme ama karşına çıkan insanı da iyi araştır sor soruştur yani çocuğuna iyi bir baba sana iyi bi eş olabilir mi diye... Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin <3

tarafından
Amin inşallah ben iyice tanımak istiyorum zaten hemen evlenmek istemem
tarafından
Aynen öyle iyice araştırman lazım
+1 oy
(9,618 puan) tarafından
Canım amacım kınamak değil hayat senin hayatin ama kendinden once düşünmen gereken bi evladın var,küçük çocuklar öz akrabasının tacizine tecavüzüne uğrarken sen başkasına güvenip nasıl cocuk emanet ediceksin bide olayın bu yönünden bak 
0 oy
tarafından
Tammda güzelim çalış bulunduğun ortamı güzelleştir ulan şimdiki aklım olsa hayatta evlenmem
tarafından
Pskatiriye gittim ilaç verdi
(7,399 puan) tarafından
O zmn psikolojin düzenlene kadar evliliği aklından çıkartmalısın bence
tarafından
Kullanmadım ilacı ilerde cocuga velayet davası acılırsa karsına cıkar dediler
(7,936 puan) tarafından
İlacı kullanman önemli değil doktor yazdı mı sen gidip aldın mı bu önemli
tarafından
Doktor yazdı ben almadım
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Niye linclediler ki konu neydi 
tarafından
Sürekli evlilik postu acıyormusum
(6,708 puan) tarafından
Senin kafanın uyuştugu rahat edebileceğin çocuğunun rahat edebileceği biriyle evlen iyi düşün acele karar verme canım
tarafından
Acele etmem zaten 1 defa dustum öyle
(6,708 puan) tarafından
Eğer çalışma imkanın olursa çalış daha iyi olur senin için
tarafından
Abim sorun cıkarmazsa calısacam
0 oy
(14,752 puan) tarafından

Evlenecek olan sensin buradakiler sadece yorum yapar 

Kimse yaşadığın hayatı tam bilmeden yazıyor anlattığın kadarıyla biliyorlar 

Evlen bakalım nasıl olacak varsa talibin :)

tarafından
Cok var ama ailem istemiyor hiçbirini
tarafından
Ailen neden istemiyor sebebleri ne canım
tarafından
Evin tum îşi bende oldugu için hizmetçi giderse zahmet olur kendilere bide bana güvenmiyor karış hiçbir konuda
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Dunki postunu görmüştüm linç eden kimseye de denk gelmedim acaba ben mi kaçırdım ne oldu 
tarafından
Cok linç vardı kapattım geri
(3,505 puan) tarafından
Himm onu gormedim canım ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez uzaktan yorum yapmak çok kolay o yüzden kimsenin ne dediğini bu kadar onemseme yapılan yoruma açık ol hakaret içermediği sürece kimseye de kızma sonuçta kimse senin ne yaşadığını ne kadar anlatırsan anlat anlayamaz
tarafından
Cok haklısın
0 oy
tarafından
Senin gibi düşünenlerin  çoğu yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyor..Allah yardımcın olsun iyi insanlar çıkarsın karşına inşallah 
0 oy
(6,299 puan) tarafından
Kim lincliyorki bir elin yagda diger elin balda olmus olsa bile yanlizlik allaha mahsus. Bosandiysan ccgunun babasiyla olmadiysa kendini kapatmaya gerek yok bence hayat devam ediyor. Zor sartta degil iyi sartta da olsan evlenirsin kimse karisamazki. Niye linclediler bilmiyorum da yasin kac olursa olsun yaşli bile olsa. İnsan iki cay icecegi birini arar aksamlari
tarafından
Akşam olunca keske iyi bir esim olsa basımda diyorum kimse karısamasa diyorum
(6,299 puan) tarafından
Olayin ne bilmiyorumda genc yasli herkes ikinci sansi hakeder dunyaya bir kere geliyoruz. Kuzenimin ccklik aski kalp hastasiydi vermek istemedi bizimkiler. Samat sahte rapor almis saglikliyim diye evlendiler ccklari oldu 2 bucuk sene sonra vefat etti. Kuzenim 23 yasinda dul kaldi. Bi sene tyzemlerle yasadi annesiyle yani. Esyalarimi kullanmak istiyorum vs vs diye tyzemler alt daireyi kuzenime gerid bina tuzemlerin aile binasi. Annesinin alt katinda oturdu 9 sene terzi dikis dikiyor. Evde yag bal hersekil geciniyor 33 yasinda kinci evliligini yapti suan mutlu ufak bebeisi de var. Yani illa kotu durum sart degil genceck
İnsan neden evlenmesin hayata bir kere geliyor
tarafından
Ben 21 yasındayım
(6,299 puan) tarafından
Niye evlenmeyesin ozaman. Cogu kisi suan laylalylom senin yasindayken . Evet ailem benide sikardı da sonucta aklim bi karis havadaydi. 21 yasinda kendimi evli ccklu ardindan bosanmis olarak dusunemiyorum bile. Bi sure tedavi ol  pskljik manada duzel sonra iyi bir es cikar karsina acele edersen suan yanlis adim atma ihtimalin cok yuksek yasin cok kucuk ben 30 lari geciksindir diye dusunmustum karakterin bile tam oturmamistir ki suan buldugunu uc sene sonra begenmiceksin emin ol
0 oy
(15,891 puan) tarafından
Canim sen kaçış yolu ariyorsun. Dikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Sevmeden ve mantiğina uymadan evlenme yoksa sonuç yine hüsran olur. Üstelik artik yalnızda değilsin. Çocuğunu gözardi edemezsin bu karari verirken. 
tarafından
Kaçış yolu arıyorum ama buradan kötü olan yere de göre göre gitmem
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Sen evleniyorsun diye neden linç oldun anlamadım

2.cisi şuan evlimisin  evli olduğun halde mi zorluk yaşaıyorsun ve her evlilik sana zorluk veya kolaylık  sğlayıp sağlamayacağını tercih edeceğiniz insn ve isz belirleyeceksiniz 
tarafından
2 sene oldu boşanalı tek derdim evlenmekmiş kendime batıracak enayı arıyormuşum öyle yazmış biri ve bna 18 artı vermişler
(5,329 puan) tarafından
Kuzum sen  buradki insanlara ne takılıyorsun ki çerçide ne varsa onu satar sna onu yazanın fikrinde o var ki onu yazmış artılyanlarda o fikirde imiş
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Eeee evlen o zaman bize niye söylüyorsunki senin hayatın senin kararın
tarafından
Senin de onayın olsun diye sordum yoksa olmaz
(1,301 puan) tarafından
Verdim gittu☺️ hayat tek gecmez
0 oy
(2,737 puan) tarafından
bebeğine elin adamı iyi bakacak mı hepsi bir muamma. belki basta kabul eder sonra istemez. bir arkadaşım vardı. her gün annesine keşke süründeydik de şu adamı koca diye evimize sokmasaydın derdi annesine. bazen çektiğimiz çileler daha beterinden koruyor aslında. ama yaşadığına kimse kolay diyemez. ama beterin beteri olduğunu unutmamak gerek.
tarafından
Tanımadan ve bu konulara net konuşmadan zaten evlenmem
(2,737 puan) tarafından
emin ol bir çok kişi tanıdığını zannederek evleniyor özellikle ikinci evliliklerde.
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Kimse senin bir yuva kurmak istemene bişey demiyor. Biz sadece yolun yanlış diyoruz. Sen evliliği bir kaçış bir kurtuluş gibi görüyorsun. Biz sadece küçük bir evladın var çalışıp kendi paranı kazanabilecek potansiyeldesin gidip elin adamının eline bakma diyoruz..
tarafından
Ben zaten calısacam abim sorun cıkarmazsa ama cıkaracagına da adim gibi eminim abim istiyor ki gözüm acılmasın hep evde durim hizmetçilik yapim
tarafından
Ben zaten calısacam abim sorun cıkarmazsa ama cıkaracagına da adim gibi eminim abim istiyor ki gözüm acılmasın hep evde durim hizmetçilik yapım kendilere muhtac olim
0 oy
(5,327 puan) tarafından
ben genelde yorum yapmiyorum boyle postlara ama eger cekmek istemiyorsan aileni evlen tabiki ama cocuguna abi ara ilk once
tarafından
Onun Bi babası var ama en son 3 aylıktı gördüğünde sımdı 27aylık gormeye bile gelmiyor
0 oy
tarafından
Durumun zor anlıyorum ama yağmurdan kaçarken doluya yakalanma. Evleneceğin insan nasıl olcak daha rezil biri olursa korkmuyor musun. Bide aile ilişkileri nasıl hor mu görüyorlar seni. 

Evlen mi diyolar eğer öyleyse o da zor tabi. Maddi olarak biraz gelirin olursa rahatlarsın bu işlerin çözümü paradan geçiyor. Paran varsa bu zamanda iyisin yoksa anne baba bile kıymet vermiyor 
tarafından
Beni insan yerine koyan yok ki bu evde esirim ben
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım şu anda birçoğumuzun evinde bir sürü teknolojik alet var günlük yaşam aktivitelerimizi yerine getirmek için bu konuda seni kimse anlayamaz Doğruya doğru Çünkü herkesin evinde çamaşır makinesi var mesela bulaşık makinesi var ama sana şunu söyleyeyim Yeri geliyor keşke evlenmeseydim dediğin zamanlarda oluyor mesela ben de kendi aile evimde Hizmetçi gibi büyütüldüm yemek yıkasın çocuk bakılsın temizlik yapılsın benim o evdeki tek yarım buydu ama ben eşimle severek evlendim üniversitem bittikten sonra Ama şunu emin ol ki ne kadar severek evlensen de elbet bir tartışmada istemeden de olsa birbirinizi kırıyorsunuz ve o zamanda keşke evlenmeseydim çıkıyor yani Anladın mı yani o hayattan kurtulmak için evliliği düşünme evliliği gerçekten mutlu olabileceğin şeyi seç
tarafından
Çamasır bulaşık yıkamaktan bıktım artık neden diyorum neden yok biz 4 5 ay bu evde kalıyoruz bulaşık neyse camasır makinası niye yok diyorum
tarafından
Niye yok gerçekten köyde filan misin diycemde artık koylerdede var makina
tarafından
İşe gireceğim diyorsun ya canım çalış, ikinci el birşeyler alırsın hem annenede rahatlık olur insan çamaşır bulaşık makinesi yok diye evlenirmi yaşın 21'mis biraz belki iki üç sene çevrendeki insanları iyice tanı çocuğunda azıcık büyümüş olur ,işe girmisken azıcık para biriktir kendine güvence sagla , bebeğine güvence sagla sonra evlenirsin  karkater olarak iyice içine sindirdigin birinle evlenirsin  düzgün bir evlilik olduktan sonra evlenmenin bir yanlışı yok ama bu yaşta kaçar gibi çocukla evlenmek, çocuğuna yazık arada o kalacak
tarafından
Yayladayız kısın sehirdeyiz ve yaylada makina yok cok zor oluyor elde yıkamak
(2,206 puan) tarafından
Canım bir bebeğin olduğunu bilmiyordum boşandın galiba şuan bunlar için evlenirsen bebeğine haksız yapmış olursun
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Eski eşinden neden boşandın bebeğin kaç yaşında
tarafından
Ailesini secti bizi istemedi oglum 27 aylık
(7,791 puan) tarafından
Yani evlenebilirsin kim niye linçliyor ki seni kime ne yaşadığın hayat senin
tarafından
Kendi ayaklarım üzerinde durmadan evlenirsem adam oglumu da beni de ezermiş zamanla istemezmiş ben o kadar sa,lak yada kudurmuş muyum hemen buldum evlenim diye bende 1 evlilik geçirdim benimde tecrübelerim var düşüncelerim var ama yok buradakiler linçlemek için beni bekliyor sanki ben zaten calısacam abim sorun cıkarmazsa acıktan da okuyorum
(7,791 puan) tarafından
Çalışmayan eziliyor muymuş anı yaşayan sensin kendini en iyi sen bilirsin rabbim hayırlısını çıkarsın karşına

İlgili sorular

+3 oy
30 cevap 696 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,772 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 588 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
13 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,230 soru

12,409,582 cevap

44,782 kullanıcı

Kategoriler

...