Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bilgisayar bagımlısı kardesim var ve napacagımızi vilemiyoruz
0
oy
233
göst.
22 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
Ayse Duran
(
61
puan)
tarafından
soruldu
Merabalar iyi aksamlar 13 yasında erkek kardeşim var kalp hastası 4 kez operasyon gecirdi kosması falan yasak yarı ömrü hastanelerde geçti en son 1 sene once sunnet oldu biraz sorunlu gecti ondan sonra psikolojisi darmadagın oldu ve bilgisayardan vazgeciremiyoruz sabah uyaniyo yatana kadar kaldirmaya calistigimizda anneme bile siddet gosteriyo napacagımızı bilemiyoruz bilgisayarı kaldırınca krizler geciriyo bu sefer annemin telefonunu aliyo ve hicbisekilde vermiyo napcagımızı sasirdik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+3
oy
22 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Uzman yardımı şart cnm ileri derecede ekran bağımlılığı var çünkü
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Haziran 2023
& efulimmmm &
(
6,764
puan)
tarafından
cevaplandı
Destek aldınız mı hiç? Küçük daha nasıl bu hâle geldi çocuk
22 Haziran 2023
Ayse Duran
(
61
puan)
tarafından
yorumlandı
2. Sinifa kadar okula gitti 3. Sinifta evde egitim aldı kalp kapakcık amelyati oldu sonra corona oldu sonrada sunnet oldu o da biraz zor oldu ondan sonra piskolojisi bozuldu bilgisayara baglandı simdi ayıramiyoruz kafayi yemek uzereyiz
22 Haziran 2023
& efulimmmm &
(
6,764
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzum bunu tek başınıza yapabilecek gibi görünmüyosunuz. Mutlaka uzman desteği alın ekran bağımlılığı hiç iyi bişey değil sosyal iletişiminden tut eğitimine kadar herşeyi etkiliyo elinizden ne geliyosa bir an önce yapmaya başlayın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2023
Sever
(
1,760
puan)
tarafından
cevaplandı
Neden bilgisayarı alıyorsunuz önünden onun yerine bir bilgisayar kursuna yazın geliştirsin kendini
22 Haziran 2023
Ayse Duran
(
61
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu kanul etmez oyun oynuyor surekli
22 Haziran 2023
Sever
(
1,760
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman oyun geliştirme ile alakalı kursa yazdirim yazılım kursu ya da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2023
Sirindn
(
2,390
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir şeye izin vermeyince çocuğa tatlı gelir bırakın oynasın oyna diyin bi gün sıkılır sıkılmazsa youtuber olsun :D
22 Haziran 2023
Ayse Duran
(
61
puan)
tarafından
yorumlandı
Dalgamı geciyosunuz
22 Haziran 2023
Sirindn
(
2,390
puan)
tarafından
yorumlandı
Yo ne alak ?
Küçükken ben annem tv izleme derdi izlerdim izle tamam bugün izle derdi uyuyakalirdim cocuklarda ters psikoloji işliyor.
Ayrıca youtuber olsa ne olacak çok para var bilgisayar islerinde oyun oynamak da dahil twichte oyun oynar para kazanır ilerde kendini geliştiriyor cocuk ne güzel .. ilerde mesleği olur belki
23 Haziran 2023
Izmirlianne
(
498
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru söylüyor. Devir teknoloji devri ve ileride teknoloji ile alakalı meslekler çok fazla ilgi görecek o mesleklerde para olacak. Yazılım öğrensin teşvik edin oyunları seviyorsa oyun kursun programlari öğrensin " madem bu kadar seviyorsun beraber oyun kuralım " de youtube işinde çok para var insanlar boşuna sebeklik yapmıyor. Uzaklaştırmak yerine ilgi alanlarına özen gösterin eminim şuan pc yi telefonu bizlerden harika kullaniyordur. Geliştirmesi için teşvik edin
23 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Katiliyorum kizlara ama travmatik saglik sorunlari yaşamış onun uzerine bilgisayara baglanmis o yuzden bir uzmana danisilmali bence bilgisayara bagimli diye o konuda basarili olacagi anlamina da gelmez o sekilde bi rahatlama sorunlarindan korkularindan kacma yontemi bulmus gibi geldi bana.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2023
Gozdeh
(
10,687
puan)
tarafından
cevaplandı
Zor bir çocukluk geçirmiş, hareket etmek ister ama yasak bilgisayara vermiş kendini, onun da drumu çok zor. Ergen psikolojisi de başlamış. Mutlaka bir yardım alın. Ergen psikologları var.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2023
Daisyyy
(
1,136
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay cok üzüldüm ya biz bile cocuklar bir iki saat telefona tablete bakınca kafayı yiyoruz o hale nasıl geldi ne ara bağımlı oldu bu kadar keşke en başta önlem alinsaymis birde tehlikeli bilgisayar oyunları oluyor o da ayri sorun siz iyi bir cocuk psikoloğuna gidip ne yapılabilir bir konuşun ihmal etmeyin onlar işin uzmanı mutlaka daha önce böyle vakalarla karşılaşmışlardir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2023
Aysegul&20
(
4,947
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım şöyle düşün hasta oldugu icin cocuklugunh yasamamıs kosamamis oynayamamis ust uste bir cok sey gelmis başına o da çözümü bilgisayar oyunlarinda bulmuş disardaki olaylardan kacma sekli bilgisayar simdi pedegog yardimi olmadan siz tek başına altından kalkamazsınız çünkü sigara kullananlar gibi uyusturucu kullananlar gibi yoksunluk ceker en iyisi destek almak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
cevaplandı
Bagimlilik günümüzün meselesi ama suna takildim 12 yasindaki bir çocuğu nasil sünnet ettirdniz tamda ergenliğin zirvesinde bu onun psikolojisini alt üst ettigi ıçın anneye siddete yönelmiştir bir yardım mutlaka almali ilerde daha büyük cinsel kimlik kaybi olabilir
26 Haziran 2023
Ayse Duran
(
61
puan)
tarafından
yorumlandı
Kalp ameliyatı oldugu icin kan sulandirici kullanıyor ameliyattan bi sene sonra corona cikti yasadıgımız ildede kalp doktoru yok olmadanda yapamıyolar doktor ileri tarihe attı istanbulda oldu bu yuzden gecikti
26 Haziran 2023
Hryhry1
(
1,797
puan)
tarafından
yorumlandı
Inşallah toparlarsınız cabucak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz