+1 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (3,107 puan) tarafından

5 yıl olcak burdayım sanırım çok uzun zamandan sonra ilk defa keyfi soru sorucam :)

Vücudunuz en sevdiğiniz ve en sevmediginiz şey ne :D

Benim en sevdiğim dudaklarım en sevmediğim küs olduğum göğüslerim ;)

38 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Beğenmediğim bir yerim yok çok şükür ☺
(3,107 puan) tarafından
Ya olması gereken ama benm göğüsler doğumdan sonra zaten küçüktü hepten gitti az düzgün olaydilar ;)
(135,619 puan) tarafından
uuuyyyyy
(6,234 puan) tarafından
Ay  yapma yaaa illa vardir begenmedigin yan:)) benim nalet kuzenim gibi oda oyle der. Begenmedigim hicbir yerim yok der :))) kendini dort dortluk saniyor dunyada ondan guzeli ondan mukemmeli yok aklisira kendini okadar yuceltioki.  Kci sanzumanli lambur lumbur saga sola gidiyor asagi yukari piston gibi:) zayiflamaya ihtiyaci yokmus da az sıkılassa iyiymis 164 boyu 100 kusur kilosu var kendini manken sanio:)

Benim param fazla fazla olsa valla göz rengim haric vucudumun her bir cm karesini degistirebilirim:)
-Reklam-
0 oy
(6,708 puan) tarafından

Hiç birini ayiramam hepsi benim en sevdiğim ajsnns:D

(6,708 puan) tarafından
Vayyy seni yerim benn efulimmm ❤️❤️❤️

Sukufe balım eşim sıkıntı etmiyor büyük olunca terler arası pişer askm boşver böyle iyi diyor sjsjjsjs

Aynen bakım herşeyi halleder bence
(8,075 puan) tarafından
Bence de bebeğim senin maşallahın var zaten gayet alımlı hoş bir karısınız efenim :D
(6,708 puan) tarafından
Dur kız kanatlanıp uçtum oldum haaa sjjsjsjs  o senin güzel bakan gözlerin balım ☺️❤️
(8,075 puan) tarafından
Gerçekler balım  ❤
(6,708 puan) tarafından
❤️☺️❤️☺️❤️☺️
0 oy
(1,229 puan) tarafından

Burnum kaşlarım yüz hatlarım en sevdiğim yerlerim göğüslerimi sevmiyorum büyüdüler doğumdan sonra zaten normal de de büyüktü :(

(3,107 puan) tarafından
Kız bende diyorm az büyük olaydilar :)
0 oy
(498 puan) tarafından

Popom kaşlarım dudaklarim kaşımı ve dudağımı hangi merkezde yaptırdığını sorarlar hep allah vergisi cnmm yaaa. S.s..s.s :D  sevmedigim yer de saçlarım parmaklarım :D 

(3,107 puan) tarafından
Saç ve tırnak çok önemli kız bir kadında bence birde kalça ALLAH beni affetsin ben sporla yapiyorm o kalçayı seviyorm :D
(498 puan) tarafından
Aynen saç ve tırnak çok önemli dis  görünüste. Hamile olmadan önce ikisine de çok özen gösterirdim beğenmediğim halde beğenmek için. Anam hamile olunca bir bosvermislik bir salmislik :D kutu kutu takma tırnak kutu kutu boya beni bekliyor ama kime diyon hep evdeyim ama asla zamanım yok :D
(3,107 puan) tarafından
Ya hamileyken oluyor gerçekten bir beğenmeme hormonu ama doğumdan sonra geçiyor üç dogumdada ne kadar bu döngüye düşmeyecem desemde hormonlardan dolayı yine oluyordu o yüzden ara sıra bakım yapmak çok iyi geliyordu modumu yukseltiyordu
(498 puan) tarafından
Evet banada oluyo banyoya girince bir mood yükselmesi maskeler nemlendirmeler banyodan çıkıp esimin oglan sıçmış altına lafını duyunca bitiyor :D
(3,107 puan) tarafından
Ahahaha sesli güldüm kizzzzzz :D :D anam o durum hala öyle devam ediyor benimkiler büyük ellerinden rutin olarak bakım yapmıyorm
0 oy
(51,921 puan) tarafından
gozlerim hariç hicbiryerimi begenmiyorum artik eskiden fiziğim güzeldi simdi tophane pstlicani gibiyim 
(6,708 puan) tarafından
Tövbe de minnoşum fıstık gibisin sen❤️
(3,107 puan) tarafından
He ikbal sensin hiç dikkat etmedim kız seni bir kere değil çok gördüm valla fıstık gibi kadınsın haksızlık etme kendineeeeeeee
(51,921 puan) tarafından
teşekkür ederim canlar sizin kalpleriniz güzel göbeğim olmasa hala giderim olacakta bu sene cok tuhaf bir göbeğim oldu dogacak ama Doğamayan bir bebe var icimde☺️
(7,372 puan) tarafından
Amann nazarın olsun o da boşver beaaa
(51,921 puan) tarafından
☺️yildizim.alcak.hala neyime.nazar degiyosa ☺️
0 oy
tarafından
Saçım dudaklarım gözlerim veee kalcam:)
(8,401 puan) tarafından
Kalçanın güzelliği neye yarıyor çok merak ettim hshshshahs
tarafından
Kız olur mu pantolon.giysen şort giysen elbisengiysen ne giysen güzel duruyo:)
(8,401 puan) tarafından
Himm olabilir amaaa g.tunemi baksınlar istiyosun sende hshahahha şaka yapıyorum tabide kalça benim için hiç önemli olmadı hayatta :D merak ettim sorayım dedim..
tarafından
Valla benim için fizik önemli canim
tarafından
Biri baksın diye değil kendimi güzel hissediyorum ayriyeten kapaliyim dışarda ferace giyiyorum belli bile olmuyor
(8,401 puan) tarafından
Fizik başka kalça başka canım her.fizgi güzel kadının kalçası güzel olmayabiliyor, he bide kapaliymissin ben açık sandım seni :D herhalde dedim oyuzden okadar önemsiyor.
(8,401 puan) tarafından
Neyse tabiki herşey kendimiz için ☺️☺️☺️
(3,107 puan) tarafından
Bnde testturluyum dışarda bol giyinirim ve kalça seviyorm ve evde egzersizlerle kalçaya çalışıyorum hiç yoktu çünkü :) kız ayrıca fizik dediğin bence kalça göğüs karından başlıyor :D
tarafından
Hayır canimm ben popo sveiyom;) memede severim ama o yok ya kız kalça fiziğe girmiyor mu ben mi yanlış biliyorum
tarafından
Ha bacım gel opem seni popo sevilmez mi valla ben seviyorum
(8,401 puan) tarafından
Valla kızlar fizik dediğiniz göreceli şey bence, mesela uzun boylu bir kadın görüruz kalçası vardır ama memesi yoktur mesela onun gibi deriz yinede fiziği güzelmiş. Onu anlatmaya çalıştım:D
tarafından
Tamam işte aynı şey popsu güzel oluncada fizig güzel dersin;)
(8,401 puan) tarafından
Yaa ben popo sevilmez demiyorumkiii bende seviyorum benimde bekarken yoktu doğum yaptım şimdi biraz çıktı squat yapmam gerek benimde :D sadece niye bu kadar önemseniyor diye merak ettim okadar
(8,401 puan) tarafından
Neyse boşverin ☺️☺️☺️
tarafından
Kız git yat anlasamiyoz bugün senle;)
(8,401 puan) tarafından
Eeyyy haaa :D
tarafından
Bı ağız tadıyla sigra icecem ha:)
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Beğenmediğim bir yerim yok çok şükür mükemmelim mük mük
(3,107 puan) tarafından
Ohh ne güzel kız zaten kadında olacak en güzel şey özgüven çirkin kadın yoktur gerçekten ama az şuram olsaydı buyuk olsaydı küçük olsaydı dedgmz şeyler var mı diye merak ettim hani cogunluk böyle mi yoksa takıntılı insanlar olarak nadir insanlar myz :)
(4,224 puan) tarafından
Ay valla şaka bir yana burnum biraz kemerli ondan sevmiyorum bide fazladan azıcık kilom var onun dışında beğeniyorum kendimj çok şükür bide fazla dış görünüş meraklısı deilim ondan pek takilmam
(3,107 puan) tarafından
Benmde burnum kemerli hatta bir ara ablamla gittik böyle doktorun yanına cilt bakımı için işte laf lafı açtı burnumu soktum araya :D doktor senin burnunda hiç sorun yok özel olarak yaptırmak isteyen oluyor dedi yanımdaki fındık burunlu ablama asil sana lazım dedi aşağı düşük ben şok
(4,224 puan) tarafından
Güzellik göreceli bişey canim sana hoş gelmiyen başkasına gelir
0 oy
(8,401 puan) tarafından

Gözlerimi, parmaklarımı, saçlarımı seviyorum, bide belimin ince olmasını, başka sevdiğim bir özellik yok maleseeffff :D

(3,107 puan) tarafından
Daha ne kaldı kız  göz saç bel ;) he valla eldeki parmaklarımın bende uzun ince olmasını isterdim :D
(8,401 puan) tarafından
Benimki uzun ince bi ondan şansım var hahshhss bekarken daha öyleydi şimdi biraz çocuk doğurduk ettik tabi şişti gibi oldu ama yinede ince hahaha
(3,107 puan) tarafından
Kız maşallahin var yüzünde cok güzel hiç bir yerine haksızlık etme kendinden özür dileme :)
0 oy
(18,556 puan) tarafından
En sevdiğim gamzem yüzümü genel itibariyle seviyorum sevmediğim de kilomdan kaynaklı basen ve bacaklar 
(3,107 puan) tarafından
Gamzende uyut beni :D gamze güzel valla yakisiyor insana kilo işi kolay ya evde evgerwiz yap çalışıyorum bacaklarm için hem sıkılasıyor hem inceliyor
(18,556 puan) tarafından
Aşırı aşırı kilolu değilim ama kendimi hiç çok zayıf hatırlamıyorum. Bakalım yaz tatilinde spora gideceğim
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Ben ölmüşüm aglayanim yokk:D güzellik ney hak getiree
(3,107 puan) tarafından
Niyeeeeee gız ALLAH etmesin geçinden versin
(7,372 puan) tarafından
Çöktüm bacım çöktüm:D erkek evlat büyütmek zor iş:))
(3,107 puan) tarafından
Anam üç tane kız 7 yılımı 70 Yil yaptı erkek düşünemiyorum o zmn ALLAH yardımcın olsun :D
(7,372 puan) tarafından
Amin bacım cümlemizin inşallah canları sağolsun büyürler elbet ☺️
0 oy
tarafından

Burnum ve gözlerimi çok beğeniyorum (gözlerim mavi burnum ameliyatsız çok güzel bir burun ayıptır demesi):)parayı bulursam dişlerimi göğüslerimi karnımı göbeğimi ve benlerim var sevmediğim yaptırma hayallerim var ama parayı bulursam sjsjsj:D

tarafından
Ayrıca da çok güzel karısınız hanımefendi sjsjsjs:) kendinize öyle demeyin :) şansım yok falan maşallah Allah sevdiğinize bağışlasın
(3,107 puan) tarafından
Kız tek benle mi aldirmayi dusunuyorsn bende busuru hatta çoğalıyorlar sözde araştırmaya gönderdiler beni aldırma kız zaten yüzdeki benleri aldrmayi tavsiye etmedi plastik cerrahi iz kalıyor dedi büyük et beni değilse alma bence
(8,401 puan) tarafından
Teşekkür ederim aşko eminim sende guzelsindir ☺️☺️❤️❤️
tarafından
Minnoş rica ediyorum teşekkür ediyorum :) <3
tarafından
Çekilin ben geldim öncelikle bilgi için çok teşekkür ediyorum burunumun kenarında beyaz et beni canım hafif yuvarlak siyah degil şiş birde
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Her yanım ayrı güzel gıcır gıcırım :D
(3,107 puan) tarafından
Maşallah maşallah bir kadında olması en güzel şey özgüven kız zaten güzel her kadın ama özgüven asalet katıyor ;)
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Burnumu sevmiyorum şekli güzel ama büyük:D 

Gözlerimi seviyorum iri ve bal rengi <3

(3,107 puan) tarafından
Gözler önemli kız gözün güzelliğinden burnun mu görünür kız iri gözler de daha çekici oluyor :)
(7,791 puan) tarafından
Ah ah çekemeyenler karadeniz burunlarına bakmayıp benm burnuma laf edince sinirin bozuluyor ama bende onları bozuyorum hayır kendi burunları güzel olsa anlıcam tövbeler olsun çük şeklinde burnu vr bnm hokka burnuma laf ediyor :Dd
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Galiba hiç bir yerimi beğenmiyorum sjsjs
(3,107 puan) tarafından
Niyeeeeee laa hamile misin yoksa yeni mi doğum yaptın niye kendine bu haksızlığı yaptın hormonlarin işi bu kesin :D
(2,132 puan) tarafından
Valla 10 ay önce doğum yaptım hamile değilim Allah korusun kdjd. Şu özgüveni toparlamadan hamile kalırsam ölerim üzüntüden
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bacaklarımı seviyorum eennn çok. Bir o kadar da ayaklarımı sevmiyorum :D 
(3,107 puan) tarafından
Kız bacaklarımi bende seviyorum purussuz bembayaz ama varisler :( tedavisini oluyor ama bakalm ayaklar için banyodayken limon karbonat sur kız beyaz pamuk gibi yapıyor
(14,164 puan) tarafından
Bence o varislerin buyumeden hemen tedavi ol bak anneannemde var yıllardır gitmedi doktora şimdi zayıflanaya çalışıyor tedavi olabilmek için geçen gün durduk yerde kanamaya başladı. Ayaklarım yumusak canım krem kullanıyorum düzenli ama zayıf kemikli ve büyük o yüzden sevmiyorum ama tabi Rabbimin gücüne gitmesin.
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Allah herkesi özene bözene yaratmis bence. Herkes kendince cok cok guzeldir. Bi tek burnum az kücük olsaydi derim hep. Onun disinda kendimle cok cok barisigimdir.
(3,107 puan) tarafından
Ha bende onu diyorm kz valla her kadın güzeldir boşa demiyorlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ama işte azcik şura böyle olaydı demiyoruz mu merak ettim :)
(1,803 puan) tarafından
Aynen cnm diyoruz tabiki. Insan oglunun doyumsuzlugundan kaynakli o da:)
0 oy
(5,506 puan) tarafından
Yüzümdeki benim ve gozlerimi cok severim begenmedigim gögüslerim büyük onlar kuculse kesin 3 kilo gider :)
(3,107 puan) tarafından
Valla mi bende diyorm azcik büyük olaydı azcik verirdim :D bnde yüzümki benleri seviyorum
0 oy
(997 puan) tarafından
Sarı saç ve yeşil göz , dolgun dudak ve kısa boyum en sevdiğim yerlerim :D en sevmediğim yer ise göğüslerimin büyüklüğü . Aşırı büyük ve şuan hamileyim göğüslerimden dolayı göbeğimi bile göremiyorum 
(3,107 puan) tarafından
Bebek gibisin kız zaten fotoya baktım maşallah maşallah:) büyük goguslerde ağırlık ama doğumdan sonra çok iniyor benimki olanda gitti ama kısa boyuyoa barışık olan kadın olarak nadir insansın sanırım :)
(997 puan) tarafından
Kız Allah hastalık vermesin töbe diyimde en sevindiğim nokta doğumdan sonra küçülüyor diyorlar göğüslerden için umarım öyle olur  , gebelik öncesi 95di şimdi 105 bile sıkıyor umarım söner ya :D boyuma gelecek olursak gerçekten bayılıyorum hem küçük gösterdiğimi söylüyorlar hemde zaten kilo takıntılı olduğum için zayıfım çok tatlı duruyor bende :D
0 oy
tarafından
En sevdiğim gözlerim ❤️ en sevmediğimde kollarım. Kollarım vücuduma oranla daha kalın. Önceden kiloluydum sonra verdim kollarım benimle kaldı. Emzirmeyi kestikten sonra yine kilo aldım yine verdim kollarım yine gitmedi. Ama gözlerime bayılıyorum. Giydiğim kıyafete göre rengi açılıp koyulaşıyor. Karanlıktan aydınlığa çıktığımda gri oluyor. 
(3,107 puan) tarafından
Gözlerde gerçekten çok önemli bir bakış bir bakışı senelerce ağlatır lafı geldi aklıma :) kız benim kollarda öyleydi yağ yakma egzirszlere calis kolda gerçekten en zor verilen yer kollar
tarafından
Sinir sıkışması var kollarımda çocuğu bile zor kaldırıyorum kız. Gerçi bir kere yaptığında bir kaç gün ağrı çekerim de işte o ağrıyı da gözüm kesmiyor :) evet gözler önemli. Bir de onu kullanabilmek daha önemli bence. Bir çok kez bakışlarımla ikna ettiğim oldu :):):)
0 oy
(10,153 puan) tarafından

En çok gözlerimi beğenirim iri siyah seklinide çoğu arkadaşım çok beğeniyor sonra burnum küçük 

ama en sevmediğim dişlerim üst 6 dişim ayrık asla fotularda gülmem ciciklerim küçücük ama onları seviyorum iyiki küçükler :D:D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 594 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sena-55. (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Errkekannesi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,681 göst.
+1 oy
67 cevap 1,201 göst.

411,424 soru