Bir jilet parasına yaşıyorum aylık
Bu ay kurutma makinesi aldım oradan bi 10 bin TL gitti kuaför komple ağda kaş bıyık kol göbek toplam 400 oradan gitti , özel hastane bebiş kontrolü zaten her ay 900 TL oradan gidiyor , hastahaneye gittiğim zaman rahat yeme içme 200 de oradan gidiyor , hamile olduğum için 1 paket sigara 20 gün falan gidiyor. bide doğmamış bebeye çeyrek altın yapıyoruz , Bu ay da bayram parası 3 günde 10 bin TL dağıtmışız çoluk çocuğa yani eşimin maaşı 15 günde 1 alıyor onu bitiriyoruz evin aylık alışverişini eksikleri falan sağolsun kaynanam yapıyor beğendiğim bir şey olursa onuda alıyorum hiç bir şekilde paradan kismiyorum ya ölümlü dünya banane bir daha mı geleceksin sanki dünyaya harca gitsin
Tamamen keyfi olarak 1000 tlyi geçiyor masrafım. Storytel’e 80 tl ödüyorum aylık. 2 günde bir 35 tlye sigara alıyorum. Gerçi artık eşim freeshoptan 10lu paket alıyor iki hafta da bir bazen kuaföre 10 tl veriyorum Dışarıdaysam soğuk kahve almadan eve girmem zaten. İlla dışarıda içerim bitane. Onun haricinde pek bir harcamam yok.
Çocuğumu saymazsam kendime 0 tl harcıyorum para harcamayı hiç sevmem. Ağda işimi kendim görüyorum, kaş bıyıkta aynı şekilde. Lazer yapacağım yerlerimi kendim evimde yapıyorum. Kıyafet desen uzun olduğum için tesettür kıyafeti az buluyorum yılda bir diktiriyorum çoklu bir şekilde. Canım ne isterse alabilecek konumdayım, elimde kartlar var hep ama para harcamayı sevmiyorum ama iş çocuğuma harcamak olsun herşeey alınır. Evime yeni şeyler almayıda seviyorum ama niyeyse kendime almıyorum
401,462 soru
12,015,344 cevap
36,217 kullanıcı