0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Kızlar ilk defa uyuuz oldum kaşıntı ve kabariklar çıkmaya başladı kırmızı bundan nasıl kurtulurum ilaç falan hiç fayda etmiyor bide ziver diye bi ilaç kullandım oda fayda etmedi çok kötü bir hastalık :'(

4 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından
Hamile misin bacım aynı durum bende de varda **** vs hiç birşey çıkmadı , kan idrar herşeyime baktılar geberiyorum kaşıntıdan 1 haftadır . Tüm vücudumu sarmış durumda 
(726 puan) tarafından
Hamile değilim canım Allah yardımcın olsun inşallah
(997 puan) tarafından
Amin amin inşallah bacım
-Reklam-
0 oy
(996 puan) tarafından
Tüm kıyafetlerini 60 derecede yıkamazsan istediğin ilacı kullan yine başlıyor. Ailecek tüm kiyafetler çarşaf vb herşeyi 60 devede yikamalisin ama. Ben çözümü öyle buldum. İlaç olarakta xabion losyon yetişkinler için olanı al en etkilisi bu. Hem kokusu güzel hemde uzun gidiyor. Banyoda da beyaz sabunu bırak. Kükürtlü sabun kullanın ailecek. Bunları yapman yeterli cnm
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum yaa geçmiş olsun post üstte ciksin
0 oy
(217 puan) tarafından
Bizde eşimle **** olduk eczaneye yada aktarlarda sarı toz karışım var onu yapıp veriyorlar biz eşimle 3 gün sürdük tüm vücudumuza üç gün boyunca duş yok sonra geçiyor kesinlikle kulan krem falan hepsi yalan araştıra bilirsin canım 
(726 puan) tarafından
Siz nereden aldınız cnm iyi geliyomu gerçekten
(726 puan) tarafından
Kullanımını nasıl yaptınız canım sabah akşam mı sürdünüz
(217 puan) tarafından
Biz eczane de aldık suyla karıştırıyorsun macum kıvamı alıyor ne çok cıvık ne çok sert olmayacak 1 defa tüm vücuda sürüp 3 gün boyunca üstünüzde durucak sabah kalkıp duş alıcaksın o ilk gün kaşıntısı azalacak sonraki günler bitiyor yemin ederim eşimle herşeyi denedik ama o toz çok iyi geldi sizi çok iyi anladım için yazdım alın faydası çok var
(217 puan) tarafından
YouTube **** için sarı toz yazar çıkar
(726 puan) tarafından
Canım eczaneye söyledim Onlar kendi yapıyor herhalde sarı toz karışımını 150 lira dedi fiyatı 1 litre falan mı ne dedi
(726 puan) tarafından
Sadece bir kez sürüp 3 gün bekleyecekmiyim
(217 puan) tarafından
Evet kuzum eşim aldığı Zaman bukdar pahalı değildi alma şansın varsa al kulan sonra sonucu yazarsın
(726 puan) tarafından
1 litre çok değil mi canım eczaneci öyle söyledi O zaman ben daha az alayım
(217 puan) tarafından
Evet canım ama hiç bir yerin kuru kalmayacak şekilde sür yatak çarşafıni ve giydiğini pijamayi kıyafeti sürekli yıka
(217 puan) tarafından
Ya sen kendine göre ayarla
(217 puan) tarafından
Alırken sor daha iyi anlarsın biz adamın dediği gibi kullandık çok şükür o ileten kurtulduk
(726 puan) tarafından
Size nasıl önerdiler canım kim önerdi size sadece bir kere mi sürülüyor
(217 puan) tarafından
Canım yazdım mesajlar gelmiyor mu
(217 puan) tarafından
Kaynanam yılar önce kardeşi falan olmuş onlara yaptırmış sonra biz olunca bize de yaptırdı ordan öğrendik
(726 puan) tarafından
Geliyor canım okudum eczaneci bana akşamları yatmadan önce süreceksin dedi
(217 puan) tarafından
Sende öyle yap kuzum
(726 puan) tarafından
Canım sipariş verdim bakalım 3gun surcem 3gunluk yani yanında bitane kükürtlü sabunuda aldım inşallah gecer ya
(726 puan) tarafından
Canım kremin lekeleri kıyafetler de var Bunlar nasıl çıkar kaç derecede yıkamam lazım
(217 puan) tarafından
60 derece de yıka
(217 puan) tarafından
Kullandın mi kaç günüdür
(726 puan) tarafından
Kullandım cnm 2 gün 3günün sabahı banyo yaptım yani bu sabah dus aldim bakalım şuan bi değişiklik yok
(217 puan) tarafından
Hiç bir yerin kuru kalmayacak şekilde sürdün mu özel bölge parmak arası gos altı kuzu farkı anlarsın
(726 puan) tarafından
Sürdüm canım biraz hafifletti gibi izler gidiyo gibi ama kaşıntı gene oluyor ara ara
(217 puan) tarafından
Bugün nasıl oldun canım
(726 puan) tarafından
Eskiye göre iyi gibi canım tamamen geçmedi ama gene ara ara kaşıntı oluyor kaşıdığım zaman kaşınıyor tabi ciyak ciyak kaşıntı izleri yaraları geçti
(217 puan) tarafından
İnşallah daha iyi olursun
(726 puan) tarafından
İnşallah canım
(217 puan) tarafından
Kuzu nasılsın daha iyimisin aynı mi
(726 puan) tarafından
Aynı cnm geçmedi bende işe yaramadı herkeste yaramiyo demekki çevremde herkes diyodu zaten işe yaramaz diye zor bi hastalıkmış bu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 581 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 697 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpmuazz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 173 göst.