0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (823 puan) tarafından
Hanımlar 27 haftalık oldum agirlastim bel ağrım, mide yanmasi karın boslugum ağrıyor baya rahatsız ediyor kısaca. Kaçıncı haftada hazırlık yapmam detaylı temizlik yapmam uygun olur. Doğumdan sonra annemlere gecicem ama en fazla 2 hafta kalırım sonra evime geçerim. Birde kış bebeği olacak, oğlum yaz bebegiydi . Neler koymam gerekecek

2 Cevaplar

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Burda sanki kendimi görüyorum :D

35 haftadan selamlar ve daha çantamı hazırlamamışım benim kide kış bebeği

İlki yazdı çok rahat tı ya

(5,679 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah kuzum inan seni çok iyi anlıyorum çok zor ya bazen acaba doğuduğunda hastahaneye kontrole iki çocukla nasıl gidilir düşüncesine girdim
Şükür az iyi bol meyve kuru kaysı vs verdim dünden beri 3 kerede sağuk algınlığı ilacı verim şükür daha iyi burun akıntısı geçti hafif kaldı
(183 puan) tarafından
İyi çok şükür aman dikkat et hava daha kötü Allah yardım eder bir şekilde yapcak bişey yok Çok şükür 2 3 kez daha ancak giderim kontrole idare ederiz çocuk doğunca da yardıma gelen olur kontrollerinde bir şekilde yaparız Allah'ın izniyle her şeyin hayırlısı
(5,679 puan) tarafından
Amin kuzum rabim yardımcımız olsun inşallah ya
(183 puan) tarafından
Amin inşallah
(5,679 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Valla bebeklerin sağı solu belli olmuyor 

İyice ağırlaşmadan yıka ütüle hazırla çantanı Dursun kenarda 

Takımlar 

zibinlar 

Battaniye 

İnce örtü 

Şapka

Bol kıyafet yani kusuyorlar çok batıyor 

Bide erkekse çiş saliyorlar alt değiştirirken 

Çok çamaşır çıkıyor:)
(823 puan) tarafından
Kızım olacak hayırlısıyla bı 30 a geleyim başlarım insallah
(183 puan) tarafından
Aynen valla ya erkek bebekse bide kış bolca kıyafet almak lazım yanımıza bide sezeryanla ise hele baya almak gerek battaniye bile yedeklemek gerek bizimki bastırmıştı battaniyeyi bile :) bende 29+1 im az kaldı bende başlıcam daha eksiklerimi de alıyım şimdilik sadece yıkamaya başlıcam kıyafet eşyalarını falan oğlumdan kalan peluş oyuncaklar falanda var onları bile yikiycam temiz kalsın
(2,099 puan) tarafından
Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarinizi tatlı telaşlar bunlar :)
(823 puan) tarafından
Aynen amin inşallah
(183 puan) tarafından
İnşallah amin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 971 göst.
10 Mart 2019 Diğer kategorisinde bnern (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlmugur (106 puan) tarafından soruldu
0 oy