Neresi heyecanli Allah aşkına ben kızların arabaya bindikleri an pişman olduklarını duydum haa belki olmayanda vardır, ama o anne babanın halini düşünmek bile istemiyorum hele babalar anne yjne aglar ağıtlar yakar yaa o baba sagdece boynunu bükmekle kalır.
kacmak mi heyecanli dizi mi
Ben kaçmadım da kuzenlerim kaçırdı. Aman kaçırdığı kızlar da kendini bilmez ergen dengesiz şeyler. Şimdi ikisi de hamile biri ikiz kaynanasıyla yaşıyo. Teyzemin yüzüne karşı bana başka ev tutun sizden sıkıldım bebeklerime kendim bakmak istiyorum demiş. Teyzem de el üstünde tutuyo hamile diye sürekli yatırıyo . Ay nasıl sinir oldum. Diğeri de 3 4 ay önce ayrı eve çıktı gelen misafiri olunca tüm kapıları kapatıyo herkes kendi çayını kendi alıyo kızda misafirperverlik adına hiç bişey yok. Benim de bebeğim oldu fotoğraf istedi attım salaklık bende niye atıyosam. Altına da kalp koydum maşallah de yazdım. Hanımefendi buna alınmış o lafın üstüne bi daha fotoğraf istemem hormonları bozulmuş flan diye söylenmiş
Bende 16 yaşında evden kacmistim ama kocaya fln değil bizimkiler polise gidince mecbur geri heldim hahhahshsh
Giresundayım. Annemler samsuna hastaneye çıktılar. Köydeyiz bir de. Sabah namazından sonra eşim geldi evin aşağısına. Cahillik not bıraktım yatağımı gittim. Arabayı biner binmez pişman oldum. Hele de anneme babama o kadar düşkünüm. Ama inan o bir anlık sinirle olan bir şeydi. Ama kaçma sayılmaz şöyle ki. Sabah 6 da gittim diyelim öğlen 11-12 gibi geri geldim pişman oldum ama yine eşimle evlendim babamlar arkamda durdular. Başlarda küslük oldu ama şu an sorun yok çok şükür. Hele kızım doğduktan sonra hep Bi farklılaştılarr daha da düşkün oldular. Keşke yapmasaydım keşke başka şekilde olsaydı ama imkanı yok gibiydi.. İki Sene oldu unutulmadı ama yarası da kalmadı diyelim..
Adrenalin sewenler için oldukça guzell ))
1,492,342 soru
24,384,363 cevap
348,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın