İlk baş uzundu üşendim geri çıkarken baharın yorumu görünce dönüp hepsini okudum tüylerim bir ürperdi..ama doktorlara sakinn güvenme bak smdi sana ne anlaticam
Yeni evlendim 2 ay geçti ya geçmedi aşırı ağrılarım var bulunduğum yerdeki bütün hastanelere gittim diyebilirim ama öyle böyle bir ağrı değil duramıyorum 18 den fazla çift salınımlı ağrı kesici ictim.
Sürekli serum iğneler yedim ultrason çekiliyor yok mr çekiliyor yok herşey yaptılar biri taş dedi biri kist dedi biri kum dedi tabi ben hamilelik dusunmedigim için hiç kimse de o ihtimali görmüyor tabi bu arada bu işlemler yapılırken herseferinde bana kan testi yapılıyor gebelik yok ardından ver babam ver ağrı kesicileri serumları en sonda bir hastaneye gittim tabi smdi gittim ağrıdan ölüyorum doktor bu sefer iğneyi koldan enjekte etmeye basladi yarım saatte bir gel dedi gecmezse yok geçmiyor ölüyorum resmen..
En son yine böyle fenalasinca acile gittim acilde bir pratisyen doktor vardı acil doktoru hep derler ya acil.doktoru ptk. Birşey bilmez diye adam beni mr aldı mr sonucu çıktı tabi şimdi hikayeyi de biliyorlar anlatıyorum böyle biyle diye sonra geldim mr bakicak yüz ifadesi değişti bir arkadaşını çağırdı onunda aynı şekilde değişti sonra bana dediki ben birşeyler görüyorum ama sizin bir uzmana gitmeniz gerek önce kadın doğuma sonra genel cerraha gidin dediler..
Tabi biz bu ağrıların en başında zaten kadın doğuma gicince o bana gebelik yok adet söktürücü veriyordu yanındaki doktor yok beklesin demişti
Ben tekrar doktoruma geldim doktor bana şak diye 8+4 haftalık gebesin dedi bayilcaktim işlemleri anlatınca hemen perinatolojiye yönlendirdiler tabi o gebeliğim 19+4 de kalbi durdu parça alımı sonrası riskli bir gebelikti o kadar isleeme rağmen
Diyeceğim o ki sakın umudunu kaybetme doktorlarada güvenme bekle 1 hafta daha sonra başka bir doktora git