kizlar nolur bisey diyin gercekden artik intahar edicem o derece ... 1 ay boyunca sahibinden ev aradim ki benim geriz....kocam emlakci parasi vermesin diye...neyse bulamayinca emlakcidan tuttum buraya kadar normal hersey canim cicim oyle boyle gidiyoruz.esim tir soforlugu yapiyo aldigi 1 ayligi cektik hatta iceri bile girerek borclandik patronuna ...tasimaci dolandirdi bizi bizde elektirik su actirabilcegimiz parayla baska tasimaci tuttuk evi tuttukdan tam 3 hafta sonra tasidim ama evde ne elektrik ne su yok suanda...esim esyalari tasidigi gun ise gitti bende anneme geldim sogukda oturcak halim yok tek basima olsam neysede bebek ve buyuk oglanda var...2 gun sonra geldi esim yani bugun...bende bebegi hazirladim oglani annem okula goturdu bende esimle taksiye bindim yeni eve ciktik orda basladi sen niye geldin gekme demedimmi sana demeye ...ben ondan bundan bularak elektrik su actirmaya calisiyim bebege bez mama bulmaya calisiyim ...serf...yaptigina bakin.tamam didem ses etme sus dedim bebek var korkmasin daha fazla böğúrmesin....10dk gecti defol git demeler basladi bende aldim bebegi anneme geri geldim o yagmurda...2-3 saat bekledim dedim parasi yok ondan bu kadar stresli elektrik suyu filan kafasinami takiyo...her ihtimale karsi annemide aldim gittim bu seferde kapiyi acmadi...anne dedim sen al bebegi git ben tek gidiyim derdi neymis? acti bu sefer yine ayni tavirda bu sefer bardak firlatmaya basladi filan ben seni gormek istemiyom diyo beni aldi iceri kendi giyindi gitti neymis o gelene kadar ben gitcekmisim bende onun arkasindan cektim kapiyi ciktim yine anneme sığındim...ben onun her seyini cekeyim onun bana yaptigina bakin cok sinirliyim napayim ben simdi bidaha gitsemmi sinirlenince gozu biseyi gormez
Allah sonumuzu iyi etsin bu aralar ne cok duyar olduk sebepsiz yere git demeleri
Ya bu erkekler neden böyle . Hemen git istemiyorum demeler , kovmalar , şiddet uygulamalar. Herşey ne kadar kolay olmuş. Kadını al hayatının içine et sonrada defol git de. Kadınlar herşeye katlansa ne olacak , erkekler sıkılınca oyunu bitiriyorlar. Küstüm oynamıyorum der gibi git diyorlar. Allah akıl fikir versin böylelerine , sanada sabır versin canım.
Zor bi durum ya Allah yardmcinz olsn canm
Annende dur canm destek oluyorlarsa gtme kendi cagirana kadar baksin basinin caresine.. çocuklarını dusun bu sogkta hasta falan olmasnlar hemde kocan sakinlesin bi derdi neyse yavrularını sokma kavga gurultunun icine etkilnmesnler.. birak.onuda napiyosa yapsın illa gelcek
1,486,257 soru
24,298,596 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın