Resmen ben bu 42 günlükken eve geçtik inan çok zorlandım ilk 2-3 gün eşim işteyken ve şansa eve ilk gittiğimiz gün uykudayken bir anda nefes gitti çırpınışına uyandım ne yapacağımı şaşırdım panikledim çocuğun burnundan geldi kusmuğu ondan sonra kendine geldi..Emerken falan boğazında kalıyor halâ panikliyorum ama malûm bunlar herkesin başına geliyor Allah ım korusun ona emanet edip bakacaz artık Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Canım bebem 5 aylık emerken hâlâ daha korkarım genzine kaçacak diye. Dün hastanedeydik su icirdim çocuğu tuttu bir öksürük genzine kaçtı kızardı elim ayağıma dolaştı nefes aliyomus ama o telasta farkında değilim ( annem söyledi aldığını) doktor diye bağıracaktım . Ben 30 günlükken tek kalmaya başladım senin gibi korkuyordum hep ama alisiyorsun anlının ortasına hafifçe bastırıp yukarı çek sırtına vur hafifçe yan çevir genzine kaçınca hicbisey olmaz. Yatırırken dönüşümlü olarak bi hafif sağ tarafa eğimli yatır. Bi sağa bi sola yani. Benimki 4 aylıkken başladı sırt üstü yatmaya hep egimli sağa sola dönüşümlü yatırırdım korkumdan.
1,489,249 soru
24,341,536 cevap
346,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın