0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merbahaa kızlar hamileligim boyuncA bir çok post açtım bu sayfada .Çok şükür şimdi kızımı kucagıma aldım 26 günlük olduk dünyanın en güzel duygusu buymuş gercekten tabi bi o kadarda zor.Lohusalıgımın birazını annemde geçirdim şmdi kaynanana geçtik nasip olursa kırkımız çıkınca evimize gecmeyi düşünüyoruz eşimle ama korkuyorum şmdi burada hep destegim vardı eve gidince yalnz kalıcam bebegime alıştım sadece genzine süt filan kaçınca veya aglayıp sesi gidince ne yapacagmı şaşırıyorun burda evdede aynisi yalnzken olursa ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum çok tedirginim tecrübesizim sizce bu durumu nasıl atlatabilirim :(

7 Cevaplar

+1 oy
(577 puan) tarafından
Büyüdükçe asacaksin.hem yalnız daha özgüvenli oluyosun hiç korkma mudahale edersin
(24 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Resmen ben bu :P 42 günlükken eve geçtik inan çok zorlandım ilk 2-3 gün eşim işteyken ve şansa eve ilk gittiğimiz gün uykudayken bir anda nefes gitti çırpınışına uyandım ne yapacağımı şaşırdım panikledim çocuğun burnundan geldi kusmuğu ondan sonra kendine geldi..Emerken falan boğazında kalıyor halâ panikliyorum ama malûm bunlar herkesin başına geliyor Allah ım korusun ona emanet edip bakacaz artık Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla büyüsün inşallah :kissing:

(24 puan) tarafından
Amin inşallahhh en güzel duyguu annelik bi o kadarda zor❤
0 oy
(2,480 puan) tarafından
canım öncelikle hayırlı olsun rabbim uzun ömür versin bebişine korkma sakın yanlız kaldığınızda emin ol daha iyi oluyor ben oğlumu kucagima aldigimda 18 im bitmişti tutmaya korkuyodum ve dogdugu günden beride destekçim yoktu ama anladım ki yanımda biri olunca gercekten hic bakılmıyor en güzeli tek bakmak sen öncelikle sakin ol panik yapma annesin sen bebeğine gayette çok güzel bakarsın 
(24 puan) tarafından
Sizin gibi motive eden insanlar iyi ki var çok teşekkür ederim ❤
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bir haftalikken bebekle tek başıma kaldım ve tecrübeme yoktu Allah tarafından nasıl oldu bitti her şeyini yaptım baktım bı şekilde korkma halledersin cunki bizim fitratimiz buna uygun yaratılmış 
(24 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun ❤
0 oy
(669 puan) tarafından
Annelik öğrenilmiyor kuzum içgüdüsel bir duygu emin ol her ihtiyacını bilecek ve hemen halledeceksin . Ben sezeryan olup geldim ertesi gün kendim bakmaya başladım bebeğe sadece 1 hafta yanımda ablam kalabildi sonrasında hep yalnızdım eşimle birlikte hallettik şuan 19 aylık şükür korkma sen annesin senden iyi bakamaz kimse 
(24 puan) tarafından
Motive oluyorum sizin gibi iyi kalpli insanlarla teşekkür ederim
0 oy
(1,009 puan) tarafından
emin ol tek başına kalınca hepsi geçecek . rabbim kolaylık versin korkma içini ferah tut telaş yapma . bı kaç günden sonra alışırsın .
(24 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(498 puan) tarafından

Canım bebem 5 aylık emerken hâlâ daha korkarım genzine kaçacak diye. Dün hastanedeydik su icirdim çocuğu tuttu bir öksürük genzine kaçtı kızardı elim ayağıma dolaştı nefes aliyomus ama o telasta farkında değilim ( annem söyledi aldığını) doktor diye bağıracaktım :D. Ben 30 günlükken tek kalmaya başladım senin gibi korkuyordum hep ama alisiyorsun anlının ortasına hafifçe bastırıp yukarı çek sırtına vur hafifçe yan çevir genzine kaçınca hicbisey olmaz. Yatırırken dönüşümlü olarak bi hafif sağ tarafa eğimli yatır. Bi sağa bi sola yani. Benimki 4 aylıkken başladı sırt üstü yatmaya hep egimli sağa sola dönüşümlü yatırırdım korkumdan. 

(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için :)

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,275 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 500 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 1,562 göst.