Kızlar merhaba eşim ameliyat oldu hastanede yatıyordu bir tane hemşire çok ters davranıyordu en başında sonra eşimin iş yerinden hediye geldi bende poşeti masanın üstüne koydum unuttum hemşire poşeti görünce tavrı 360 derece değişti canım falan demeye başladı eşime eşim ağrım var diyince olcak o kadar dayanacaksin artık canım falan dedi bugünde ateşini ölçmeye geldi hemşire dünde ölçtü ben şimdi ateşini düşürcem senin dedi pis pis güldü neyse dedim fesatlık yapmayayım eşimde bıyık altından güldü bugünde geldiğinde bu uzaktan ölçen tabanca gibi aletle ölcecekti eşime dedi ki hep sen mi dıkşın yapacaksın sıra bende dedi güldü eşimde güldü ve eşim kordidora çıktı gezmeye baktığı yöne bir baktim hemşire orda bıraktım hastanede babasını yanına geldim. Geçenlerde de cafeye gittik garson çok hareketli bir kadındı yani cilveliydi bazı kadınlar doğuştan öyle olur biliyorsunuz eşime karşı öyle değildi sadece herkese öyleydi iki defa sipariş verdik ikiside yoktu üçüncüye geldi ay o da yokmuş ya diyip güldü yüzünü kapattı eşimde hadi ya dedi güldü yüzünü kapatto ben çok sinir oldum kızın ona karşı tavrı bu şekilde ama herkese böyleydi yani eşime özel degildi ama ben eşimin o hareketini ilk defa gördüm onda normalde aşırı soğuk bir insandır gülmez bile. Neyse üst üste olunca çok canım sıkıldı ben 1 haftadır hastanelerde perişan olmuşken onun gözümün önünde bu şekilde davranmasına sinir oldum hemen anladı zaten odadan ciktiktan sonra mesaj attı sen bana tavır mi yapıyorsun diye hemen çıktım odadan eve gelecektim zaten hazırlanmıştım direk geldim ama o da anladı yani isledigi haltı biliyor geldim geleli iki defa nasıl oldun diye sorup kapattom hemen içimden gelmedi sormak açıkçası sizce abartıyor muyum siz olsanız ne yapardiniz