Kızlar 2 yaşına yakın bir oğlum. Var eşimden geçenlerde oğlana bez al dedim bezi bitmişti eşimde normal de ilk doğduğundan beri kullandığımız bezin 6 numarasını bulamamış farklı bir bez alıp gelmiş oğlumda 1 günde alerji yaptı kullanamadım koskoca bez paketle elimde patladı etrafımda küçük çocuğu olan kimse tanımıyor um daireyede yeni bir çift taşındı oğlum kadar çocuğu var onunda aklıma o geldi çöpe atacağıma bir çocuk kullansın sonuçta bez fiyatları malum çöpe mi atayım bir çocuk kullanabilirken kadına indirdim selam alıp vermişliğmde var bana çaya da geldi kadına dedim durum böyle böyle paketle duruyor içinden 1 tane aldım çevremde vereceğim kimsem yok dedim kadın bezi aldı neyse bari ben muhtaç değilim ama alayım dedi birdaha getirme dedi beynime o an kan sıçradı dedim ver bezi senin gibi bir çirkefe vereceğime gider çöpe atarım dedim eşiyle de her allahın günü kavga ediyor kadının o muamalesini dengesizliğini görünce adama hak vermedim değil benim mi ayıbım oldu kadın mı terbiyesiz yanlış anladı çözemedim buradaki o gereksiz ukala muamele nin sebebi ne olabilir Allah aşkına