0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar üç yıllık evliyim eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum eşim hep diyordu söz ayrilacaz sabret falan hep bu laflarına inandım şimdi maddi durumları iyi çok ama eşim dedi kardeşlerime daire Alcam tamam dedim onlara al evlensinler yaşları geçmeden sonra bizi de bir ev al da artık bizde kendi başımıza olacağız demi dedim o gün ev kalabalıktı herkesin içinde dedi ki vallahi billahi ben burdan bir yere gidemem anneme babama kim bakacak ( annesi ve babası yaşları 45 ve bir şeyleri yok yani sağlıklılar) dedim sadece oğulları sen mi varsın ben kaç yıl oturdum biraz da onlar baksın falan yook baba evine gidemiyorum çünkü babamın istemediği bir evlilikti ama işte yaşım cok küçüktü inandım her lafına bir de ayrı konular varr eşimin annesi hiç bir şey yapmaz evde her şeyi ben yaparım düzenim yok evi temizlerim surekli ama temizlendiği hiç belli olmaz kendime ait düzenim hiç yok aslında bunların hiç biri sorun değildi asıl sorun eşime güvenip inanmamdi şimdi bir evladim var gidecek bir yerim de yok ne yapacağım bilmiyorum yks girdim açıktan okuyorum şu an ama okulum seneye bitiyor ve bir iş sahibi olacağım da kesin falan değil yani napacagimi bilmiyorum kızlar ya kaynanam işine geldiği gibi davranıyor bütün çamaşır bulaşık ev temizlugi her şey bende sürekli ayağına bir sey ister çocuktan kötü yanı dün de banka kartıyla çocuğa bir oyuncak aldık o ödedi sonra kartı cebinden düşürmüş beni mahvetti yok sen yaptın sen ettin çocuğu cok simartmissin falan kavga gürültü işin en berbat yeri de eşime anlatsam dinlemek istemiuor önemsemiyor ne hissettiğimi buraya yazıyorum çünkü anlatacak kimsem yok (not:keşke dinleseydim babamı biliyorum ama onunda başka yuvası var annemle ayrı ve üvey annem misafirliğe bile istemiyordu beni kurtuluş gibi gördüm ama değilmiş)!

6 Cevaplar

0 oy
(2,392 puan) tarafından
Tehdit ederek anca ayrı eve çıkacaksın başka çare yok
-Reklam-
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Ahh canım benim eş dinlemeyince naparsan yap olmuyor 
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Sen niye her işi ustlendin? 
(44 puan) tarafından
İlk evlendigim zaman çok hastayım söyle böyle dedi tamam ben yaparım dedim ama o günden sonra hiç iyilesemedi
(2,737 puan) tarafından
Canım önemli olan sen beceriksiz gibi davranacaktin. 45 yaşında insan katır gibi olur. Sen bişey yapamadikca edemedikce onlara yük olsaydın çoktan gidin evinize derlerdi. Kocanda babana gidemeyeceginin çaresizliğini biliyor oynuyor seninle. Her gün usanmadan burnundan getir. En sonunda bıkar
0 oy
tarafından
Canım sakın tartisarak bu konuyu eşinle konuşma yoksa o üste çıkıp aileni istemiyo gozukursun bende 2 sene beraber oturdum çok çok zor bı durum ben eşime hep diyodum ki hayatım biz evimizi ayirsaydik yalnız  uzanarak TV izlerdik sana romantik bı mmasa hazirlayip baş başa kahvalti yapardik yemek yerdik anlarsın işte özel konularda da daha özgür olurduk evin her yerinde senin de begenecegin tarzda daha özgür giyinirdim falan filan ama bu dediklerimi hemen söyleme ortalık biraz sakinlesin yavaş yavaş işle hani derler ya nabza göre şerbet diye öyle yap işte biz iki senenin sonunda eşim kendi evi ayırmak istedi ben hiçbir şey demeden hemde ama ben hiçbir zaman bu konuyu kavga konusu etmeden yavaş yavaş anlattım 
(1,198 puan) tarafından
Aynısını yaptım bende bu dediginin gerçekten işe yarıyor ayrı eve çıkardı yatakta kurnaz olacaksın neler neler diyordum hiç kavga etmiyordum
tarafından
Erkeklere tartışma çıkarmiycaksin yoksa direk savunmaya geçiyorlar onların istediği bı konu olunca pir dikkat kesiliyolar dinliyorlar yapiyolardi bende de işe yaradı eşim kendi evi ayırmak istedi inşallah post sahibinde de işe yarar
(1,198 puan) tarafından
İnşallah cnm hayırlısı
0 oy
(4,218 puan) tarafından
Eşinin huyuna git ne yap et evden ayrıl kavgayla olacak iş deil senin esin herkese ev alıp kendide neden aileyle oturmak istiyor anlamdım
0 oy
(210 puan) tarafından

Ne yap et arkana bakdan terk et o kocannin altindan gir üstünden cik bir sekilde o evden ayril allah eşine de ailesine de vicdan versin:(

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 753 göst.
0 oy
4 cevap 361 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde teleTubiii (1,943 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,143 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,097 puan) tarafından soruldu

412,680 soru

12,424,452 cevap

45,403 kullanıcı

Kategoriler

...