Kızlar nikaha gidemedim biliyorsunuzdur o kadar çok üzüldüm ve ağladım ki yatak odasına geçip uyumak istedim baktım kapı çalıyor ısrarla Bi sinirle kalktım ki kapıda gelinlikle kız kardeşim ;) allahım üşenmeden çıkıp gelmiş yanıma unutmamış ablasını rabbim kimseyi darda bırakmaz 1 saat kadar yanımda oturdu resim çektik sonra gitti tabi Allah bin kere razı olsun kız kardeşimden ve eşinden ama damadı göremedim eşimle aram bozulmasın diye gelmedi arabada kalmış en azından kız kardeşimi gördüm kızlar ;)
Allahım ne kadar sevindim bilemezsin ❤
Ck sewindm canm yaa♥️♥️
Ah kuzum ya okuyunca gözlerim doldu :( Kardeşlik başka bişey Rabbim ayırmasın sizi. Kocana da hidayet versin. Ne mutlu olmuşsundur onu gelinlikler icinde kapında görünce ağlamamak elde değil gercekten:(
Sağolsun canım o kardeş ne düşünceli kardesmis çök sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah
Cok sevindim adına sende kardesinin mutluluğuna sevin birak eşin utansin ne esler var deyip gerci oyleleri hic biseyden anlamaz ama sen mutlu olmaya bak
Çok sevindim kuzum ya :)❤❤❤
Helal olsun böyle kardeşe iyi yapmıs sende biraz rahatlmis oldun canm
Canim inan seninle üzüldük seninle sevindik. Rabbim kardesinden razi olsun. InsAllah yaşadığın son buyuk sıkıntı olsun bu.
Yaa çok sevindim okadar sinirlenmistim ki Allah razı olsun Kıyamam duygulandim biran valla senin adına da çok sevindim Allah im da o eşine Hidayet versin
Ay o postunada üzülerek cvp vermiştim şuan senin adın açok sevindim umarım.eşinde hatasını anlarda pişman olur ne diyelim :)
Aferim ona :))
Ay canim benim sabsh postunu gordum vaktim yoktu yorum yapamadim inan simdi oyle sevindimki sen ne kadar sevinmissindir. Helal olsun kardesine de halini anlamis seni mutlu etmis Allah bahtini guzel etsin
Gozunaydn olsn cnm bak ne guzl olms :) uzulme skma canini
ahh kiyamam ya esininde smdi neyse pis sey mutlu ol sen kardesnde cok mutlu olsun ins
Ne güzel canım ya senin adına o kadar sevindim ki Allah kardeşinden razı olsun ya :)
Çok sevindim canım sizin için gerçekten
Aayyyy cok sevindim senin adina ya Allah razi olsn kardesinden
Ya kiyamam cnm cok sevindim senin adina okumustum diger postu ve inan cok kizmistim esine ne olursa olsun izin vermeliydi diye ama ne guzel yapmis gelmis ablasini yanina sende artik uzulme bebisini düşün ;)
Cok sevindim canim. Iyi yapmis geldigine canim
Yaaa ne güzel yapmış canım benim. Ne yapsın biliyor senin içini gelmek isteyip de gelemediğini. Allah razı olsun ondan onu sana getiren adamdan :)
310,753 soru
9,300,812 cevap
30,660 kullanıcı