0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızım 25 gün sonra yaşına girecek inşallah..  Giresunluyum fındık zamanına denk geliyor tam da. Yani zaten doğum günü den anlamaz daha ama ne bileyim ilk yaşı diye bazı şeyler anı kalsın, o gün güzel geçsin istiyorum. Siz ne yaptınız nasıl geçirdiniz ilk yaşını 

28 Cevaplar

0 oy
(18,350 puan) tarafından
Kendi kendimize çekirdek aile olarak masa süsleyip foto çekildim bir tek kare bebeklik resmi olmayan bir anne olarak anıları önemsiyorum 
-Reklam-
0 oy
(13,857 puan) tarafından
Süs aldım bi suru bahçede yapacaktım çok kötü grip oldum hem yağmur yağdı. İlk aylar bulantı dan mahv olmuştum gittim kaynanamda yaptık 
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Evet ogluma  1 yas dogum gunu yaptik. Esimin yigenlerj ablasigil annem kardesim yaklasik 10 kisi kutladik. 

Bebeginiz suanda anlamayabilir ama bir kac yil sonra dogum gununde cekilen fotograflara bakimca iyi ki kutlamisiz dersiniz bence.

Sade bir susleme, kucuk bir pasta, aileniz ile kulayabilirsiniz ve aksam sadece 1 saatinizi alir
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Yapmadım anlamıyor diye 2 de de yapmadım şuan 2 buçuk yaşında ve anlıyor 3 ü kutlayacaz 
0 oy
tarafından
Henüz 2 aylık ama yaşı gelince yapacağım anı kalsın 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
İlk yaş olduğu için kendi aramizda sadece ailem pasta yaptırmıştım masa vs süslemeleri almıştım öyle süsledik foto çekildik hatıra kalsin diye 
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Altı gün önce 1 yaşına girdi kızım yapmayı düşünüyordum aileler arasında ama doğum gününden birgün önce dedesi vefat etti ilk doğum günümüz böyle geçti inşallah bidahaki yaşlarında acı keder göstermesin Rabbim 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
1.yas gununu heves edip yaptim sulaleyi cagirdim hicbirseyden anlamadi 2. Yapmadim kendi aramızda kutladık biraz buyusun oyle baslayacagim tekrar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
10 cevap 326 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 43 göst.
+1 oy
14 cevap 158 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu

410,724 soru

12,358,301 cevap

41,250 kullanıcı

Kategoriler

...