0 oy
1,173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar boyum 1.68 kilom 95 zayıflamak istiyorum ama zayıflayamıyorum 1 cocugum var dogumdan önce 68 kiloydum cocuktan sonra böyle oldum pskolojık olarak cok yoruldum beni gören herkes sanki yüzüme degil kilom bakıyor 21 yasındayım herkes daha cok gencsin zayıfla diyor herkes zayıf olmak zorunda mı bende istiyorum şöyle 60 65 kg olmayı ama olmuyor yapamıyorum 

45 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Canım yaşın çok küçük kilon fazla ilk bebeğin sanırım zamanla ikinciyide istersin o zamana kadar zayıfla üstüne bida alırsan hiç vermezsin ben 73 le hamile kaldım doğumda 94 e çıktım doğumdan sonra eski kiloma döndüm ama şimdi diyete başladım 4 kilo daha verdim çok şükür 69 u gördüm herşey senin elinde kimsenin lafına bakma ama sağlığın için zayıfla 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Simdi sana akıl verenlerin çoğuda şişman dır ben sana diyeyim..

Hayatını nasıl seviyorsan oyle yasa saglikliysan sorun yok bence
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Kimse için değil ama kendin için yap canım.. yaşın gerçekten çok küçük daha. Herşey boğazda bitiyor valla kim ne derse desin 
0 oy
tarafından
bende istiyorum diyorsub ve ardindan herkes zayif olmak zorunda mi diyorsun.. evet herkes zayif olmak zorunda degik elbette lakin yasin cok genc daha cok yillarin var o yuzden suan kilonu sabit tutman ilerki yillarin icin daha saglikli olur.. oncelikle dr git tahlil yaptir neden veremediginin belki saglikla ilgisi vardir.. eger yoksa istikrarli bir sekilde dikkat gerek
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Zayıf olmak zorunda değilsiniz ama sağlıkli bir kiloya sahip olmak zorundasiniz ve cok gencsiniz.Biliyorum coook zor ama mucadele etmeniz şart

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 503 göst.
0 oy
8 cevap 349 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 542 göst.
30 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde M. Nur (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 590 göst.

411,424 soru