Kızlar kimseyle konuşamadığım için sizinle konuşmak istedim kaynanamdan kayınpederimden bıktım artık yüzlerini görmek dahi istemiyorum çok kavgacı bir aileler her olaylarında bıçak karakol hastaneleri bitmiyor zararları bize de sıçrıyor eşim çocuk olmadan önce ailesine karşı mesafeliydi şmdi 1 aylık bebeğim var her fırsatta annem annem demeye başladı benim annem babam ayrılar annemde babamda evlendiler başka birileriyle babam uzakta annem yakında ama gidemiyorum tek bırakmıyor birlikte gidelim akşam diyorum yorgunum ben çalışıyorum senin gibi yatmıyorum diyor babam ise 2 yıl olacak adam çagırıyor 4 saatlik yol bana diyorki gitmem bana ne faydası var sana ne babalık yapmış maddi yönde vuruyor beni eşim sadece kira elektirik su ödüyor onun harici geri kalan herşeyi annem yapıyor maddi yönde ama anneme de gitmiyor ama kendi ailesi çagırdığı zaman işten geçte gelse gidelim çocuğu özlemişler diyor gitmek istemiyorum diyince kıyameti koparıyor gidince de çocuğu ver annem baksın sevsin zaten hep seninle bilmem ne annesi hakkında birşey desem hemen kızar bagırır neyapacagım ben böyle artık zoruma gitmeye başladı