0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben bugün diyete girdim daha doğrusu sağlıklı beslenmeye. 

Sabah semizotu salatası yanında az menemen yedim ekmek hiç yemedim öyle kalktım sofradan 

Şimdi fırında 2 adet kanat 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim ve ayran içtim 

Ya bu yediklerim çok mu sizce kilom konusunda psikolojim bozuldu bu saatten sonrada yemek yemem belki pulbiber yoğurt yerim yatmadan önce 

4 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından

En İyi Cevap
Annem 5 ayda 23 kilo verdi. Ve cok mu yedim az mi yedim dusuncesine kapilmadan ac kalmadan. Onemli olan porsiyonlar ara ogunler yediklerimizi kalori hesabi yaparak yemek ve cesitlendirmek
tarafından
Maşallah ♡♡♡
(1,224 puan) tarafından
Cok imrendim keske bende de olsa o irade ama benim iradem yok ne yazikki. :) ama gercekten ac kalmadan ara öğünleri yaparak saglikli beslenerek cok guzel diyetler var. Kesinlikle gunde 1 veua 2 ogun yemeyin veya kalori hesabi yapmadan yemeyin az yemek degil dogru yemek onemliymis hakkaten
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından

84 le başlamıştım bugün 76 olmuşum sanırım bir ay oldu olmadı hesap yapmıyorum pek sabah  

İki bardak ılık limonlu su ardindan bı karisim var ya o ya da haftanın 4 günu iki kayısı kurusu 
Spor yapacaksam bir kupa filtre kahve yapmiycaksam kahvaltı iki tam buğday ekmek 
Dereotu maydanoz roka 
Domates salatalık 
3 zeytin 
Bir kaşık çökelek iki dilim beyaz peynir bir füme salam 
Ve bir yumurtayı sivribeberli omlet yaptım tuzsuz pul biberli yanına yeşil çay 
Gece çok wc ye gitmemek için öğlen suyu bitiyorum 3,5 litre bir saat sonrası hindistan cevizi yağı bir çay kaşığı koyduğum şekersiz türk kahvesi yanına bir hurma 5 tane falan badem bir kaç fındık ikindi bir çay bardağı ya süt ya da kefir akşam 19.00 yemek bitişi ne yemek yaptıysam yapım bir dilim ekmek biraz salata ve yoğurt kesin koyuyorum yemekte ne yaptiysam 8 yemek kaşığı kâfi
21.00 da iki yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı zerdeçal bir çay kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp yiyorum bir saat sonrası detoks çayı ve bitiş 
tarafından
Maşallah vallah ben psikolojik açıdan bu kadarını yiyemem :D
(694 puan) tarafından
Benim kilo vermem çok farklı yemeği kesince yada ara öğün akşam falan tam yemesem asla kilo veremiyorum tam tamına bir hafta hurma diyeti yaptım 7 gün boyunca her gün 14 hurma yedim kim ona dayansaydi eminim 7 8 kilo verirdi bir gram bile veremedim ama bu diyetle iki ayda 25 kilo verdim bu benim diyetiseyenin listesi
tarafından
Maşallah bol eksiler sanaa bana isteyen herkese :D
0 oy
(13,940 puan) tarafından
Yediklerin gayet ideal canım. Ekmek şeker olmadıktan sonra verirsin bozma moralini

Artık doğumdan sonra diyet sağlıklı beslenırım zaten yıllardır 
tarafından
Bana korkudan çok geldi :) sağol
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Bende dün başladım kahvaltıda ne varsa onu yedim zeytin peynir vs az öncede bir parça ekmek ile peynir yedim. Akşam yemicen bugün ,2 litre su içtim 3 de bitmek üzere 
tarafından
Evet bende su yatana kadar içeyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,177 soru

12,464,752 cevap

46,852 kullanıcı

Kategoriler

...