S.polat siz benim görümcemle eşimin ailesiyle iliskimi nereden biliyorsunuz? Konunun ana kısmını yazdım buradaki bircok konuda oldugu gibi. destan yazacak halim yok kimsenin de o kadar şeyi okuyacak vakti takati yoktur sanırım. Yani bu mevzuda bir sey beni rahatsiz etmis ki konu açacak kadar önemsemiş fikir almak istemişim. sizlerin kabalaşarak yazdığı yorumlara nezaketen cevap verdim kabalık arttıkça arttı.ne algısı yaratıyorum ben? müslümanlık vs.sormuş yazmis bir arkadaş cevabını veriyorum ne var bunda algı nerede?görümcem bana 4 yaşındaki kizini birakabilen, başı sıkışınca beni arayabilen, evime rahatca girebilen, evini bana rahatca bırakabilen, çocuklarını ders çalıştırmam için bana emanet eden ve cok daha fazlasi olan bi insan. Bu insanla ilgili böyle bir durumu bilmem gerekir tabi ki.abisiyle bu kadar muhatap değil.ben bir sey sormadan o demeliydi benim şöyle bir durum var bir yerden birsey duyarsan vs.diye. 3 yıldır evliyim 4 yıldır tanıyorum. Siz, yakın samimi olduğunuz 3 çocuklu görümcenizin nikahsız yaşadığını öğrenseniz sasirmayacak niye böyle ki diye düşünmeyeceksiniz demek ki. esimin ailesinin her seyine ben koşuyorum tabi ki neyin ne olduğunu bilme hakkım var. ki benim evladim da o aileden artık. bilip bilmeden yazmayın sizin başınıza benzer birsey gelirse ilgilenmeyin ilişkileriniz aynı şekilde devam etsin.ben rahatsiz oldum fikir alıyorum bu kadar.